Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 116 / 34 / 0
27 listopada 2023dhnzr pisze:
jak separować kodeinę z masy tabletkowej zawierającej ibuprofen w miarę bezpiecznie
Po prostu tabsy do wody, ibuprofen się nie rozpuszcza (21mg/1000ml), przefiltrować przez chusteczkę/ręcznik papierowy/szmatę i gotowe.
Tak, roztwór będzie mleczny, ale nie ma się czego bać. To tylko jakiś wypełniacz.

Ja dzisiaj dwa małe + dwa duże kaszlaki + dwa nurofeny. 1080mg po dniu przerwy i czuć lekki chill. Chociaż nie jestem wkurzony niedogrzaniem. Powinienem dotrwać do następnej dawki w czwartek.
Spieszcie się kochać niską tolerkę, bo tak szybko odchodzi. (jak jest się debilem jak ja)
  • 3446 / 716 / 9
Do wody, ja daję 40 ml + 10 ml opłuk. Potem można łyżką trochę im pomóc, rozgnieść. Tylko szmata. Wycisk do zera. Mam swoją technikę.
Właśnie co to jest to białe? Na początku myślałem, że laktoza, ale nie ma w składzie. Chyba nic poważnego, bo ja się pozytywnie nurem zaskoczyłem, wchodzi lepiej niż antek. Tam jednak odrobina parasyfu jest. Najmniej inwazyjnie.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 188 / 31 / 0
25 listopada 2023frendi666 pisze:
@slodkapszczolka a Ty nie pisałeś przypadkiem, że dorobiłeś się wrzodów żołądka?

btw. u mnie w mieście duże paczki kosztują od 16 zł do 20 zł, a małe od 10 do 12. Lipa straszna z tymi cenami. Dokup jeszcze colę i wychodzi że za 480 mg i zapojkę musisz wydać 4 dychy.
Pisałem, fake info, tzn przejąłem się mega bo bóle brzucha były gigantyczne i lekarz zasugerował wrzody. Całe szczęście w dalszym postepowaniu okazało się że jestem zdrowy, miałem wtedy dość nie małą przerwe jak na moje standardy i organizm wrócił do stanu fabrycznego. Biorąc pod uwagę czas od którego biorę i dawki to dziwne, że jeszcze jestem zdrowy.

A co do cen to słabo szukacie, najtańszy jaki widziałem był za 12.90 ale to prawie rok temu około, aktualnie 15 to cena standardowa w słonecznych, chociaż dzisiaj pierwszy raz spotkałem w sunny aptece za 16. A w małych się nie orientuje bo rzadko kupuje, tylko jak nie ma 16stek a czas goni
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 116 / 34 / 0
27 listopada 2023Zgienty pisze:
Właśnie co to jest to białe? Na początku myślałem, że laktoza, ale nie ma w składzie. Chyba nic poważnego
Stawiam, że skrobia. Możnaby zrobić eksperyment i dolać wody do pozostałej papki i zagotować. Jeżeli to faktycznie skrobia, to powinien się taki glut zrobić. I na pewno nie jest to nic szkodliwego, bo od lat się raczę Nurofenem i nie zaobserwowałem żadnych skutków ubocznych.
  • 188 / 31 / 0
@Up
Z tego co pamiętam to na psychonaut wiki również wspominali, że to skrobia, więc raczej nie ma się czym przejmować. Ibuprofen jest mega nie przyjemny, charakterystyczny i intensywny w smaku, przebij kiedyś jakąś kapsułke żelową z ibuprofenem i zobacz sam.
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 3446 / 716 / 9
To skoro to skrobia, to chyba trzeba uwzględnić dodatkowe węgle w makro. Ech, potrzeba matką wynalazków, a człowiek mógł od początku na tym lecieć. Ile mniej styranych bebechów od cebulenia na thioco i niedokładnych ekstrakcji antuana.
  • 56 / 6 / 0
27 listopada 2023g3no pisze:
Ja to jestem taki OTC używkowicz:) Po najmniejszej lini oporu:> Żyć to się bawić8)
Ja mam na przykład tak że wole "im trudniej tym lepiej", dlatego wolę samemu coś zrobić nawet amfetamine racemat z P2NP.
Po za tym kodeina jest "kapryśna" i wcale się nie dziwie że jest OTC.
27 listopada 2023slodkapszczolka pisze:
@Up
Z tego co pamiętam to na psychonaut wiki również wspominali, że to skrobia, więc raczej nie ma się czym przejmować. Ibuprofen jest mega nie przyjemny, charakterystyczny i intensywny w smaku, przebij kiedyś jakąś kapsułke żelową z ibuprofenem i zobacz sam.
Nic takiego tam nie napisali. Sprawdzę co do tego smaku ibuprofenu.
27 listopada 2023MakMonarch pisze:
Właśnie co to jest to białe? Na początku myślałem, że laktoza, ale nie ma w składzie. Chyba nic poważnego
Stawiam, że skrobia. Możnaby zrobić eksperyment i dolać wody do pozostałej papki i zagotować. Jeżeli to faktycznie skrobia, to powinien się taki glut zrobić. I na pewno nie jest to nic szkodliwego, bo od lat się raczę Nurofenem i nie zaobserwowałem żadnych skutków ubocznych.
Tego ogólnie nikt na razie nie wie, czym jest ten biały (?) osad?
27 listopada 2023MakMonarch pisze:
27 listopada 2023dhnzr pisze:
jak separować kodeinę z masy tabletkowej zawierającej ibuprofen w miarę bezpiecznie
Po prostu tabsy do wody, ibuprofen się nie rozpuszcza (21mg/1000ml), przefiltrować przez chusteczkę/ręcznik papierowy/szmatę i gotowe.
Tak, roztwór będzie mleczny, ale nie ma się czego bać. To tylko jakiś wypełniacz.

Ja dzisiaj dwa małe + dwa duże kaszlaki + dwa nurofeny. 1080mg po dniu przerwy i czuć lekki chill. Chociaż nie jestem wkurzony niedogrzaniem. Powinienem dotrwać do następnej dawki w czwartek.
Spieszcie się kochać niską tolerkę, bo tak szybko odchodzi. (jak jest się debilem jak ja)
Tego nadal nie wiemy czy nikomu nic nie będzie od picia takiego białego przesączu masy tabletkowej.
Do wody, ja daję 40 ml + 10 ml opłuk. Potem można łyżką trochę im pomóc, rozgnieść. Tylko szmata. Wycisk do zera. Mam swoją technikę.
Właśnie co to jest to białe? Na początku myślałem, że laktoza, ale nie ma w składzie. Chyba nic poważnego, bo ja się pozytywnie nurem zaskoczyłem, wchodzi lepiej niż antek. Tam jednak odrobina parasyfu jest. Najmniej inwazyjnie.
Tak, tak, jesteś doktorem chemii. Akurat twoje posty kojarze z nie sądze żeby "politoksykoman narkoman rasowy" był wiarygodny.
  • 56 / 6 / 0
I skończcie pierdolić że jak przesącz z masy tabletkowej jest biały to znaczy że jest bezpieczny
Na razie nie wiemy jeszcze co powoduje to że ten "roztwór" ma taki kolor ale wiem z własnego doświadczenia że:
Picie takich białych przefiltrowanych "roztworów" wpływa na prace nerek, na co dokładnie to nie wiem bo musiałbym wziąść wypis ze szpitala!
  • 3446 / 716 / 9
Doktorkiem. Akurat wiem co czuję po sobie. A propos skrobii to z niejednego pieca chleb jadłem, i wiem jaka potrafi być kolka żółciowa jak się ożresz thiocodinu, jak gładziej wchodzi antek, a przy nuro nie czuć prawie nic. Tak jak Wiedźmin mam pasek toksyczności. Wiem, jak potrafią boleć nerki jak się ożresz np. gieta 4-FMA, albo innego kryształowego quasi-mefa. Walnij sam i nie peniaj. Wszystko co białe jest ok. Mleko, sperma, skrobia. Wszystko to jest chlebek boży. Te tabletki są zrobione przecież do zażycia doustnego, więc nie naładują do nich czegoś zabójczego.

http://biolog218.blogspot.com/2012/05/b ... ozy-i.html
  • 12 / 2 / 0
Serdecznie Wam dziękuję za odpowiedzi.
Tak, jak pisał @mulberry , cholera wie, czym jest to białe gówno. Trzeba uważać, chyba bardziej, niż w przypadku Antidolu.
Natomiast ja zauważyłem coś, co się może przydać: przy tym przesączaniu, po dokładnym rozpuszczeniu tabletek, dać całemu syfowi opaść na dno. Odsączanie, odstanie i filtracja najlepiej w lodówce. Widzę po eksperymentowaniu, że roztwór jest mniej mleczny, gdy się odstoi, tzn. najpierw filtruję to, co zlewam z góry, po odstaniu, a dopiero później odsączam biały syf. Wychodzi lepiej, niż jeżeli bezpośrednio filtruję od razu po rozpuszczeniu.
Co do efektów - mam wrażenie, że bardziej klepie mnie jedno opakowanie Nurofenu Plus, niż Antidolu, ale to być może dlatego, że Antidol przesączałem w małej ilości wody (40-50 ml).
@MakMonarch - dzięki. I niestety masz rację - tolerka to kurestwo, a kiedyś było tak fajnie...

Dzięki raz jeszcze Wszystkim! Myślałem, że tylko ja robię produkcję z Nurofenu Plus.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.