Muszę spróbować usnąć bez, zobaczymy czy się uda po takim długim czasie zażywania.
Mają być butelki łychy...
Zwlaszcza jak dodam pol apapu noc do mitrazepiny, wtedy mozna dobic i do 14 godzin. ;) Ale to juz podobno nie zdrowe.
Jakbym nie bral mitry jeszcze pocwiczyl na wieczor, i e fajka palil to wcale bym nie zasnal.
Z biegiem lat potrzeba snu maleje, byłem mały w sensie chodziłem do podstawówki to moglem spać i po 13 godzin, w gimnazjum 12 standard, technikum już po 10 a teraz z reguły 8 starczy ale zdarzają się dni że 10 uśpię, z tym że ja mam trochę rozregulowany tryb bo chodze spać o 20 a wstaje potem o 3-4 czasem nawet o 2 się zerwe i nie mogę spać, czuje się wyspany ale to raczej jak glebnę sie o 18:45 haha taka godzina wieczorynki kiedyś była wiec musiałem podać tą akurat godzinę
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Bez pregabaliny/benzo/zioła przesypiamy max 2-3h, zasypiając w dodatku w godzinach wczesnoporonnych i budząc się koło 9-10
Męczy mnie to niesamowicie i jest jedną z głównych przyczyn mojego uzależnienia.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.