Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
wra
  • / / 0
Ja bym chyba po raz ostatni musiał prosić o aktywację konta WiedzaRadosna xD
  • 6196 / 439 / 12
WiedzaRadosna pisze:
@WiedzaRadosna
Zrobione.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
aluponel2
  • / / 0
witam
nie wiem gdzie to napisać dlatego pisze tutaj, a mianowicie
hasło w moim profilu zostało zmienione przeze mnie chwilę temu,
przy próbie ponowne zalogowania ukazuje się informacja, że użytkownik jest nieaktywny
moje pytanie brzmi; czy to normalne i za jakiś czas będzie można normalnie się zalogować?
moja nazwa użytkownika to: aluponel
z góry dziękuję za odpowiedź
  • 6196 / 439 / 12
aluponel pisze:
@aluponel:
Konto wygląda na aktywne. Kliknąłeś pewnie link aktywujący w międzyczasie. Działa już?

• 604 / 115 / 0
@surveilled w imieniu użytkownika @motq - proszę o unban. Miał on parę postów, był świeży i napisał PW o sprzedaży czegoś. Teraz rozumie swój błąd i chce być twórczo aktywny. Dzięki!
  • 2897 / 619 / 10
@Sawant, już to dogadaliśmy. Tylko nie dam mu unbana z 30 dni, jutro minie tydzień to dostanie.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 604 / 115 / 0
Dzięki Panowie, wszystko jasne.

2021 sty 17, 12:15 / scalono - surv

Przepraszam za spam, ale zawodnik ciągle nie dostał unbana ... :c
Teraz wyszło że to ja złamałem obietnicę xd
  • 2897 / 619 / 10
@Sawant, jest już odblokowany, niech jeszcze raz się zaloguje i sprawdzi.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
Pro8l3mmm
  • / / 0
Wysłałem emaila z prośbą o restet hasła a na skrzynkę nic mi nie przyszło, konto założyłem już dawno ale sporo było nieużywane przez probelm z logowaniem, teraz kiesy chciałem założyć nowe przypomniało mi się o starym.Da sie coś zrobić? Mój nick Pro8l3m
  • 6196 / 439 / 12
25 stycznia 2021Pro8l3m pisze:
Wysłałem emaila z prośbą o restet hasła a na skrzynkę nic mi nie przyszło
Pisz maila ze skrzynki mailowej przypisanej do tamtego konta pod surveilled/at/hyperreal.info

ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.