Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
2g/d ale na szczęście nie wjebany
A nawiązując jeszcze do posta wyżej. Nie wiem co lepsze. 2g tramadolu i niewjebanie, czy szczęście, że zawczasu udało się przejść na majkę / oxy?
mariusz9984 pisze:[mention]SteroidKing[/mention] - radziłbym przestać z Tramalem. Ja się trzymam dawek nie przekraczających 700 mg na dobę + różne inne leki takie jak DHC. Jeżeli bierzesz 2g to lepiej zejdź lub zamieć np. oxycontin. Mam nadzieję, że bierzesz jakieś leki na padaczkę. Przy tej dawce nie warto ryzykować!!!
U mnie za miesiąc będzie pierwsza rocznica odstawienia trampka i innych szajsow.
07 grudnia 2019elunei pisze: @mar@mariusz9984 Jeszcze przewieziesz się na trampku, kiedy zobaczysz, że jesteś zwykłym ćpunem potrzebującym tego do każdej czynności. U mnie mija trzeci dzień bez tego gówna. Jestem na klonie i pregabalinie. Odrealnienie jest bardzo dziwne. Jutro mam załatwić sprawy urzędowe w Starostwie i Zu-sie. Czuję już poddenerwowanie na samą myśl że mam tam pójść bez tramca. Odebrał mi siły i chęć do działania. Staż około pięciu lat na wysokich dawkach.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.