Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
wyrob firmy "sandoz" bodajrze to jest. pocialem. kawalek plastkiu trzymac pod jezykiem bylo troche mocno do dupy, nie przyjemne. jednak po jakims czasie po prostu uznalem ze zarzuce calosc, bo nie poczulem duzo, tylko troche lzej. wycisnalem wszystko z reszty, spozylem, sam plaster "rozprulem" i wszystko co w nim bylo zlizalem. Po okolo poltorej godziny czulem sie mniej wiecej jak po 600mg kodeiny, potem stan ten opadl lekko do po prostu bardzo dobrego samopoczucia. Po okolo 4 godzinach, moze 5ciu pojawily sie lekkie problemy z oddychaniem, po prostu zauwazylem ze oddech jest bardzo plytki a razrazem ciezki. Jednak przeszlo to po godzinie, po czym z dobrym nastawieniem do wszystkiego zasnalem. I jak po dawce tamtej -20 stopni nie robilo na mnie wrazenia zadnego tak dzisiaj wciaz nie czuje tego ze moze byc zimno gdziekolwiek. Dzialanie podobne do oxycodone'u jak dla mnie. pozdrawiam i dla osoby bez tolerancji lub ze znikoma - nie polecam specyfiku. Gdyby nie katowanie oxycodone'u, codeiny, tramadolu, majki i innych opiatow w duzych ilosciach to chyba by mnie to uspilo. na dobre.

EDIT: jakies tam bledy i literowki.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 2 / 0
ja mialem fentanyl IV podawany przez chirurgow, i anastezjologow, cztery operacje w zeszlym roku, czyli napewno ponad cztery razy.
Nozer> a ty skad masz w Polsce oksykodon ? ktos ci z US przyslal ?? i co warto, duzo placiles, ja mysle ze w PL to lepiej sto razy kupic sobie cwierc brauna. tak samo z reszta tabletek , cjuna ze sa to MST continus za prawie tanio, i mozna wtedy za prawie zero pieniedzy trzymac swoj nalog.
Uwaga! Użytkownik ALLAH POWER!! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 2 / 0
sumujac
Nieprzeczytany post autor: mac »
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 52;nocount

zalozylem nowy watek w innym dziale. tam wkleilem posta, ktory tutaj byl. Link wyzej
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2008 przez mac, łącznie zmieniany 1 raz.
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 494 / 27 / 0
Wnioski są takie, że dożylnie fentanyl można podać tylko w towarzystwie, które w razie czego potrafi Cię zaintubować.
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
ALLAH POWER!! pisze:
Nozer> a ty skad masz w Polsce oksykodon ? ktos ci z US przyslal ?? i co warto, duzo placiles, ja mysle ze w PL to lepiej sto razy kupic sobie cwierc brauna. tak samo z reszta tabletek , cjuna ze sa to MST continus za prawie tanio, i mozna wtedy za prawie zero pieniedzy trzymac swoj nalog.
ja siedze w usa. oxycodone, fentanyl, hydrocodone i tego typu rzeczy w roznych dawkach mialem pod reka. mieszkam u goscia ktory ma zajebiste problemy z plecami, dostawal wtedy te srodki przeciwbolowo. ogolem ich nie bral z czego mozna bylo sadzic po dacie waznosci niektorych to skorzystalem biorac troche, a wlasciwie mialem okolo 3 misiace na roznych syfach za darmo, ta, co jakis czas dxm z nudow bylo, ale i tak wychodzi , ze na te przyjemnosci wydalem nie wiecej niz 60-80 dolcow na 3 miesiace. na brauna bym sie przezucil z checia tu, ale nie wiem czy na ceny mnie goscie robia czy nie. zgadalem sie z jakims laikiem, ze kupujemy grama na spolke, cene podali $200, wiec albo gzyms nieziemski albo cena lewa. ktos sie orientuje w cenach brazu w okolicach polnocnej czesci stanow? minnesota dokladniej.

a co do fentanylu - czy ktos oprocz mnie potrafi rzygnac po 2-3 godzinach od zazycia doustnego (zjedzony zel) niezaleznie od dawki?
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 44 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Nozer, cennika szukaj na www.bluelight.ru

A swoją drogą to chyba nie browna, tam mają tylko białą, lub black tar. Na północy to raczej białą. Nie wiem jak daleko jesteś od New Jersey, czy Baltimore - miast słynących z białej heroiny o czystości 60% i wyżej. Uważaj z dawkowaniem i nie wal tego na ćwiary bo się z życiem pożegnasz.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 66 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aero »
Ceny są również dostępne na 'forum.opiophile.org' Pamiętam, że był tam taki temat o helenie, gdzie, jaki rodzaj, ile i za ile.

Wyśrubowana cena może mieć związek z jakością, czyli, że chodzi o białą, ale bronz też czasami jest(nazywają to Afghani stuff, lub normalnie brown sugar). Najtańszy jest chyba black tar. Na tym forum znajdziesz dużo info, a jak czegoś niema to spytaj, na pewno odpowiedzą.
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2008 przez aero, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik aero nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / / 0
tak tu trochę looknęłam ale dalej jestem w kropce..chce przetestować durogesic 100ug/h.i cholera nie wiem jak za to się zabrać,żeby się nie przekręcić.tzn.iv na bank odpada,palenie raczej też,najbardziej bym "zachaczyła" o rzucie.teraz ile na 1raz(konkret)?jak długo się utrzymje?i czy osoby trzecie mogą coś skumać?dodam tylko,że my jako takie " najmocniejsze doświadczenie" to walenie po batach majki ok 15lub troche więcej razy..

z góry dzięks za odp.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2008 przez noemi, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 90 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nuail »
Dawka rekreacyjna to 100-300 ug. 100 ug na godzinę x 72 godziny daje 7200..Więc radziłabym pociąć plaster na bardzo małe kawałeczki za pomocą żyletki (maluteńkie, prawie 100 kwadracików z jednego plastra co teoretycznie powinno dać 72 ug na takim kwadraciku) i zacząć od namiętnego żucia jednego kawałka - na początek, żeby sprawdzić tolerancję. Jak będzie za mało można dorzucić ale jak się człowiek śpieszy to się kostucha cieszy..

A osoby trzecie - pewnie że sie mogą, jak przy każdym opio zmniejszają się źrenice i występuje lekkie zamotanie ( aka. nieznośna lekkość bytu).
Uwaga! Użytkownik Nuail nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / / 0
Nieprzeczytany post autor: noemi »
Nuail -dzięki.wiesz nigdy nie lubiłam coś ciąć wycinąć itp a teraz muszę i to 100kawałeczków :-).rzucie takiego 1-go maćkiego kawałka powinno trwać mniej wiecej ok 20min -tak gdzieś widzialam?..i jeszcze po jakim czasie takiego "międolenia"jest reakcja, i jak "długo" się utrzymuje?
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 04 Feb 2026 18:36:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770230112'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.