Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
EDIT: jakies tam bledy i literowki.
Nozer> a ty skad masz w Polsce oksykodon ? ktos ci z US przyslal ?? i co warto, duzo placiles, ja mysle ze w PL to lepiej sto razy kupic sobie cwierc brauna. tak samo z reszta tabletek , cjuna ze sa to MST continus za prawie tanio, i mozna wtedy za prawie zero pieniedzy trzymac swoj nalog.
zalozylem nowy watek w innym dziale. tam wkleilem posta, ktory tutaj byl. Link wyzej
Rozmowy acreal
ALLAH POWER!! pisze: Nozer> a ty skad masz w Polsce oksykodon ? ktos ci z US przyslal ?? i co warto, duzo placiles, ja mysle ze w PL to lepiej sto razy kupic sobie cwierc brauna. tak samo z reszta tabletek , cjuna ze sa to MST continus za prawie tanio, i mozna wtedy za prawie zero pieniedzy trzymac swoj nalog.
a co do fentanylu - czy ktos oprocz mnie potrafi rzygnac po 2-3 godzinach od zazycia doustnego (zjedzony zel) niezaleznie od dawki?
A swoją drogą to chyba nie browna, tam mają tylko białą, lub black tar. Na północy to raczej białą. Nie wiem jak daleko jesteś od New Jersey, czy Baltimore - miast słynących z białej heroiny o czystości 60% i wyżej. Uważaj z dawkowaniem i nie wal tego na ćwiary bo się z życiem pożegnasz.
Wyśrubowana cena może mieć związek z jakością, czyli, że chodzi o białą, ale bronz też czasami jest(nazywają to Afghani stuff, lub normalnie brown sugar). Najtańszy jest chyba black tar. Na tym forum znajdziesz dużo info, a jak czegoś niema to spytaj, na pewno odpowiedzą.
z góry dzięks za odp.
A osoby trzecie - pewnie że sie mogą, jak przy każdym opio zmniejszają się źrenice i występuje lekkie zamotanie ( aka. nieznośna lekkość bytu).
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.