https://youtu.be/JDLR9POT_Iw
Symphony of Shangri - La (Remastered)
Można sobie też kupić taką misę, wtedy dopiero można się wczuć w te wibracje z pełniejszym efektem.
@paw333 jeśli tu zaglądasz to mam do Ciebie parę pytań. Czy przed tym feralnym wieczorem, wcześniej, często jadłeś piguły? Wspomniałeś też że po tym też podchodziłeś do piguł. Jakie to były dawki i jak często? Był jakiś efekt? Smyrało coś? Mam u mnie gościa co też wszamał około 9 red buli. Dochodził do siebie też trochę i wyszedł z tego. Czyli musisz mieć nadzieję że to minie. Czy wtedy jak szamałeś tą dawkę to byłeś na imprezie? Tańce, hulanki? To istotne by móc wysnuć tezę.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.