https://youtu.be/JDLR9POT_Iw
Symphony of Shangri - La (Remastered)
Można sobie też kupić taką misę, wtedy dopiero można się wczuć w te wibracje z pełniejszym efektem.
@paw333 jeśli tu zaglądasz to mam do Ciebie parę pytań. Czy przed tym feralnym wieczorem, wcześniej, często jadłeś piguły? Wspomniałeś też że po tym też podchodziłeś do piguł. Jakie to były dawki i jak często? Był jakiś efekt? Smyrało coś? Mam u mnie gościa co też wszamał około 9 red buli. Dochodził do siebie też trochę i wyszedł z tego. Czyli musisz mieć nadzieję że to minie. Czy wtedy jak szamałeś tą dawkę to byłeś na imprezie? Tańce, hulanki? To istotne by móc wysnuć tezę.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.