Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2255 / 384 / 0
Czlowieku, napisz ile masz lat, co robisz, czy masz rodzinę etc. to Ci powiem, czy dostaniesz
  • 995 / 104 / 0
Mam 30 lat. Nie mam rodziny, jestem w związku, zaręczony. Wykształcenie wyższe, pracuję. Zaburzenia lękowe. Miałem / mam uzależnienia, ale psychiatra nie musi o tym wiedzieć. DexPL chyba ostudził mój entuzjazm jednak.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2255 / 384 / 0
musisz być po prostu wiarygodny, również wobec samego siebie.

ja mam już red no 2 i regularnie sprawdzam rejestr leków, kiedy będą kolejne odmiany. to będzie mój kolejny zakup na 100%
  • 687 / 149 / 2
DexPL- jasne że zawsze był w lodówce, ale jak go przechowywali w aptece i w czasie transportu to nie wiadomo. Od początku nie działał rekreacyjnie, co gorsze u kumpla te reklamowane wielkie własności lecznicze też się nie sprawdziły- wystąpiła minimalna poprawa i chodziło tylko o rozluźnienie skurczu mięśni w SM. Zostały zakupione dwa opakowania , w sumie za 5400 zł. Naprawdę wspaniała kuracja dla chorego człowieka, który się naczytał jak to świetnie działa, namówił lekarza na wystawienie recepty i zapłacił taka drobną sumę, to przykład leczniczego działania medycznej marihuany u chorych na stwardnienie rozsiane.
Miętowy3- nie wiem co tam miałeś na myśli, nie czytałem wszystkich postów w tym wątku, zobaczyłem że ma tytuł "medyczna marihuana w Polsce". Jak pisze coś nie na temat, to daj znać.
Miłość jest jak opium...
  • 995 / 104 / 0
Trochę wjechałeś z off-topem kwestią sativexu, bo tutaj chodzi o normalne topy jak u dilera. Ale z apteki.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 687 / 149 / 2
Ten lek właśnie przepisał lekarz choremu, jako medyczną marihuanę. Jeśli ten Sativex nim nie jest, to przepraszam za offtop. Chciałem też pokazać jak w tym przypadku wyglądała skuteczność tego środka w chorobie, w przypadku której wielu uważa że jest on właśnie pomocny, piszą ostatnio wiele o dużej skuteczności tych leków a nawet wręcz potrzebie stosowania ich w SM.
Miłość jest jak opium...
  • 23 / 4 / 0
23 marca 2019UltraViolence pisze:
23 marca 2019siostrorelanium pisze:
Tyle ze w tym przypadku wolalbym recepte do kosza wyrzucic niz zaplacic taka kase za 9 czy 10% THC.
Ja właśnie nie mogę się doczekać tej opcji z 10%+ THC i 10%+ CBD. Takie kozaki co mają po 20%+ THC mam na co dzień spod lampy :)
to kup sobie susz bogaty w cbd (już dużo na rynku tych o dobrej jakości) , wymieszaj 50/50 i masz :P
  • 4603 / 2210 / 1
@IvoPartisan To współczuję. Dowód na to, że nie ma leków na wszystko. SM to chujowa choroba. Jak sativex nie zadziałał, to może red no2? Czyli prawdziwa maryśka, a nie ekstrakt na alkoholu?
  • 2714 / 513 / 0
@PacjentMM z braku laku tak robię, ale to nie to samo. Poza tym jestem ciekawy i chętny skosztowania legalnego zioła z apteki :) oczywiście kwalifikując się do leczenia medyczną marihuaną, żeby nie było.

Ewentualnie wrzucić do boxa jakieś strainy CBD, ale to raczej pomysł na zimę.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 995 / 104 / 0
[mention]Blokowiska666[/mention] poczytaj sobie ten temat. Tak lemona z 19% THC mozna dostac w cenie od 650 zl / 10g, ale jest to najtansza opcja widelek siegajacych nawet 1 tysiaca zlotych jak pisal DexPL. Do tego trzeba doliczyc koszta wizyty u psychiatry.
Z drugiej strony w Japonii placi sie 220 zl za gram, i to na ulicy, wiec zawsze moze byc gorzej:-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.