ODPOWIEDZ
  • 449 / 101 / 0
Nie pukaj i.v. To bardzo ryzykowne, patrz Rosja. ;)
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 356 / 71 / 0
tak, wiem. cos mnie strzelilo, ale porzucilam ten pomysl. po prostu wpierdole 3 blistry i czekam na swoje oksy, niech sie dzieje wola nieba.
  • 449 / 101 / 0
Tia zaleczy oksykodonowe przerwy w jakimś stopniu. Z braku laku to i wiadomo co. %D
  • 356 / 71 / 0
wzielam 375mg na 2 godziny po jedzeniu. nie spodziewalam sie, ze zacznie ladowac sie po ponad dwoch godzinach, ale juz na szczescie wchodzi. troche balam sie, ze nic nie poczuje przez to ze mam troche tolerke na mocniejsze opio, ale zaczynaja mi sie zwezac zrenice i swedziec nos, humor tez sie poprawil. ciezko mi to przyrownac do innego opiodu, w kwestii rodzaju sedacji i euforii lezy chyba gdzies miedzy majka a koda, swedzenie tez dosc mocne, ale sa to raczej delikatne odczucia w porownaniu do opio wiekszego kalibru.
  • 227 / 10 / 0
Po tygodniu zabawy tia skręciło. Głównie bóle mięśni.

Dla porównania po PST skręt wiele lżejszy.

Próbował ktoś podania p.r. ? Jest jakaś różnica w porównaniu z oral ?
  • 227 / 10 / 0
Zawsze miałem coaxil teraz tianesal i go w ogóle nie czuje. Myślicie że tolerka czy ten tani zamiennik jakiś lipny?
  • 449 / 101 / 0
Ja używałam tianesalu zawsze. Z per rctum powodzenia - problemy zaczynają się przy rozpuszczeniu w wodzie.
  • 10 / 1 / 0
Tianeptynka w ilosci 8 tabsów smyrnie przy dlugotrwalym stosowaniu 100mg sertraliny codziennie?
  • 449 / 101 / 0
Nawet jeśli, to trochę, ale powstrzymałabym sie.
  • 10 / 1 / 0
Czemu?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.