Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1916 / 335 / 2
Spoczywaj w pokoju Sandruś. Kim jest druga osoba?
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5184 / 916 / 0
Endless Summer jak to spiewala Oceana
A mi jej szkoda jak kazdego... dala sie lubic.
Zmarla przez dopka rc opio ... musial to byc czysty fuf w prochu , podany dozylnie bo tym vapowanym gownem na podkladzie to watpie zeby dalo sie przepalic komus z taka tolerka.
A moze wlasnie takie myslenie jest przyczyna zgonow ? Zawsze z szacunkiem do opio. nawet pseudo opio.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1916 / 335 / 2
Fuf na maczanie ma efekt sufitowy więc nie ma opcji na przedawkowanie, ja bynajmniej nie widzę. A już tym bardziej u takiej zawodniczki opio.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1824 / 104 / 20
Szkoda mi jej też, lubiłem Sandrę. Już nikt mnie nie będzie Duczi nazywał :'( :'( :'(
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1889 / 72 / 3
To nadal nie jest nic, czego nie możesz zastąpić botem.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 349 / 8 / 0
Nie wiem czy powinienem o tym mówić ale jest pewna dziwna sprawa. Sandra mi pisała tego samego dnia co do tego doszło, że ma w pompce U-47700 i fetę i zaraz się do mnie odezwie. Następnego dnia dostałem wiadomość, że Sandra nie żyje. Mówicie, że umarła od fu-fa. Z tego co mi wiadomo to brała ule tamtego dnia... Ale nie wiem. To jest akurat sprawa mało ważna. Nie potrafi do mnie dojść, że nie żyje... Mam uczucie, że to wszystko jest tylko pojebanym snem i się z niego zaraz wybudze... I do tego myślę cały czas, że to wszystko to tylko żart... Moja psychika runęła od tej wiadomości...
Miejmy nadzieję, że jest jej dobrze tam gdzie trafiła...
Kurwa mać. Jakie to wszystko jest pozbawione jakiegokolwiek sensu...
  • 1545 / 1586 / 0
moze nastepny fake...
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1824 / 104 / 20
Chciałbym żeby tak było...

Btw. skoru Juma mówi o fecie z U-47700 to skąd pogłoski O Fufie? Kurwa skąd?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2197 / 366 / 0
Młoda dziewczyna, zadbana, nawet ładna, i pewnie niegłupia.. szkoda.
Jej to raczej już nie obchodzi, ale pewnie rodzina i bliscy są w szoku,
dla nich zdrówka i wytrwałości.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1545 / 1586 / 0
26 maja 2018Duce pisze:
Chciałbym żeby tak było...

Btw. skoru Juma mówi o fecie z U-47700 to skąd pogłoski O Fufie? Kurwa skąd?
wiec moze rownie dobrze wiadomosc o jej smierci to rowniez pogloski ?
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.