21 listopada 2017Matrixar pisze:Nie w sposób odrealnienia...jabolman pisze:Alko nie niszczy psychy? Dobre
Ej to co, w końcu nie będzie 500+ dla ćpaków?
zakriahh pisze:A w czym odrealnienie jest gorsze od patologicznego spierdolenia alkoholowego ?
Zmiany osobościowe to o najwyżej. Ja to kurwa mam zmiany ego
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
21 listopada 2017janekowalski83 pisze: ......
Fanom psychodelików zawsze zostaną łysice i czerwone muchomory. Musieliby wsadzić matkę naturę, jako producenta i największego dilera w kraju...
Trochę smuci mnie perspektywa braku lizerków i miprocyny... Byłem nawet trochę dumny z tego, że znalazłem sobie substancje, które fajnie działają a są jednocześnie legalne. A tak?
Przecież lizerów i miprocyny nie ma w wykazie nowych substancji psychoaktywnych .
https://hyperreal.info/file/Obraz/wykaz250817cpng
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Te na liście substancje złapało Cię na małej ilości jest mała szansa że dostaniesz grzywnę ale niewiadomo jakiej wysokości lub 3 lata ( napewno statystyki)
Ale musi być wpisane na listę Ministra zdrowia czyli jak jakąś nie jest a Ty ja masz to jeszcze możesz powiedzieć że to nie jest NSP i to może być słaba ale jedyna metoda obrony bo drugie zapytają jak nie klepie to po co kupiłeś i trzeba dobry mieć argument .
Jak nie przyznasz a nie będzie na liście to wtedy umorza albo grzywnę wymysla ze niewłaściwie obchodzisz się z niebezpiecznymi rzeczami.
Jakie sklepy trafia napewno kołek jak nic i parę innych.
Dodatkowo mogą zrobić nie jestem pewna że Cię zmusza do detoksu.Mozliwe ,że tak unikniesz kary hmm
Zła ustawa
- OD KIEDY USTAWA WCHODZI W ŻYCIE?
- CO GROZI ZA POSIADANIE SUBSTANCJI Z NOWEJ LISTY?
Bo nie wiem czy robić sobie zapasy klefedronu.
23 listopada 2017AnnaS pisze: Będzie e lista sklepów zakazanych
Te na liście substancje złapało Cię na małej ilości jest mała szansa że dostaniesz grzywnę ale niewiadomo jakiej wysokości lub 3 lata ( napewno statystyki)
Ale musi być wpisane na listę Ministra zdrowia czyli jak jakąś nie jest a Ty ja masz to jeszcze możesz powiedzieć że to nie jest NSP i to może być słaba ale jedyna metoda obrony bo drugie zapytają jak nie klepie to po co kupiłeś i trzeba dobry mieć argument .
Jak nie przyznasz a nie będzie na liście to wtedy umorza albo grzywnę wymysla ze niewłaściwie obchodzisz się z niebezpiecznymi rzeczami.
Jakie sklepy trafia napewno kołek jak nic i parę innych.
Dodatkowo mogą zrobić nie jestem pewna że Cię zmusza do detoksu.Mozliwe ,że tak unikniesz kary hmm
Zła ustawa
Od poczatku 2016r moze 3-4 zamowienia zlozylem przez sklepy reszta mailem. No i platnosc na poczcie z drukiem w rece lub btc.
A Wy sie uzerajcie potem.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.