Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 594 / 34 / 0
A w czym odrealnienie jest gorsze od patologicznego spierdolenia alkoholowego ?
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 702 / 58 / 0
"ale nie nie to NARKOTYKI i będziemy z nimi walczyć..."
  • 904 / 175 / 0
21 listopada 2017Matrixar pisze:
jabolman pisze:
Alko nie niszczy psychy? Dobre
Nie w sposób odrealnienia...
Podejdź sobie na detox alkoholowy to zobaczysz jak ludzie są powykręcani. Zresztą chyba nigdy nie zaliczyłeś konkretnej libacji, zmiany osobowościowe można mierzyć w skali zalanych setek.

Ej to co, w końcu nie będzie 500+ dla ćpaków? %-D
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
zakriahh pisze:
A w czym odrealnienie jest gorsze od patologicznego spierdolenia alkoholowego ?
W kurwa wszystkim. Idiotyczne pytanie ja pierdole

Zmiany osobościowe to o najwyżej. Ja to kurwa mam zmiany ego
  • 3649 / 998 / 2
Koniec offopa, bo posypią się warny. Wątek dotyczy stricte zaostrzenia przepisów antynarkotykowych a nie różnicy między odrealnieniem a "spierdoleniem alkoholowym"...
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 5240 / 936 / 0
21 listopada 2017janekowalski83 pisze:
......
Fanom psychodelików zawsze zostaną łysice i czerwone muchomory. Musieliby wsadzić matkę naturę, jako producenta i największego dilera w kraju...
Trochę smuci mnie perspektywa braku lizerków i miprocyny... Byłem nawet trochę dumny z tego, że znalazłem sobie substancje, które fajnie działają a są jednocześnie legalne. A tak?

Przecież lizerów i miprocyny nie ma w wykazie nowych substancji psychoaktywnych .

https://hyperreal.info/file/Obraz/wykaz250817cpng
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 89 / 18 / 0
Ale ban ma objąć również sklepy internetowe. Chyba, że powstaną oferujące tylko mipro albo 1p czy ALD.
Uwaga! Użytkownik janekowalski83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2990 / 1645 / 35
Będzie e lista sklepów zakazanych
Te na liście substancje złapało Cię na małej ilości jest mała szansa że dostaniesz grzywnę ale niewiadomo jakiej wysokości lub 3 lata ( napewno statystyki)
Ale musi być wpisane na listę Ministra zdrowia czyli jak jakąś nie jest a Ty ja masz to jeszcze możesz powiedzieć że to nie jest NSP i to może być słaba ale jedyna metoda obrony bo drugie zapytają jak nie klepie to po co kupiłeś i trzeba dobry mieć argument .
Jak nie przyznasz a nie będzie na liście to wtedy umorza albo grzywnę wymysla ze niewłaściwie obchodzisz się z niebezpiecznymi rzeczami.
Jakie sklepy trafia napewno kołek jak nic i parę innych.
Dodatkowo mogą zrobić nie jestem pewna że Cię zmusza do detoksu.Mozliwe ,że tak unikniesz kary hmm
Zła ustawa
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 117 / 0
Ktoś KOMPETENTNY w końcu napisze kiedyś w tym temacie, w jednym poście żeby było przejrzyście:

- OD KIEDY USTAWA WCHODZI W ŻYCIE?
- CO GROZI ZA POSIADANIE SUBSTANCJI Z NOWEJ LISTY?

Bo nie wiem czy robić sobie zapasy klefedronu.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9503 / 1868 / 2
23 listopada 2017AnnaS pisze:
Będzie e lista sklepów zakazanych
Te na liście substancje złapało Cię na małej ilości jest mała szansa że dostaniesz grzywnę ale niewiadomo jakiej wysokości lub 3 lata ( napewno statystyki)
Ale musi być wpisane na listę Ministra zdrowia czyli jak jakąś nie jest a Ty ja masz to jeszcze możesz powiedzieć że to nie jest NSP i to może być słaba ale jedyna metoda obrony bo drugie zapytają jak nie klepie to po co kupiłeś i trzeba dobry mieć argument .
Jak nie przyznasz a nie będzie na liście to wtedy umorza albo grzywnę wymysla ze niewłaściwie obchodzisz się z niebezpiecznymi rzeczami.
Jakie sklepy trafia napewno kołek jak nic i parę innych.
Dodatkowo mogą zrobić nie jestem pewna że Cię zmusza do detoksu.Mozliwe ,że tak unikniesz kary hmm
Zła ustawa
To dawac mi zamowienia mailowe:)
Od poczatku 2016r moze 3-4 zamowienia zlozylem przez sklepy reszta mailem. No i platnosc na poczcie z drukiem w rece lub btc.
A Wy sie uzerajcie potem.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.