Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
I znowu ban za nic. Proba wejscia: 04.09.2017, godz 20:34.
Prosze o odbanowanie
  • 96 / 16 / 0
26 sierpnia 2017paniekscytacja pisze:
To może ja się dowiem za co ban?
Pomyliliśmy Cię z pewnym spamerem który nas ostatnio atakował. Już jesteś odbanowana.
26 sierpnia 20177vvvvvvvvvvvv7 pisze:
Za co ja dostałem bana na czacie???
Nie widzę żebyś miał bana.
  • 493 / 105 / 0
04 września 2017Static pisze:
oni wszyscy to altery wyspanego :D ??
tak Static ( kurwa ale to mi się dziwnie trudno Matiguzior piesze xd !!! ) ! Oprócz byc może jednego ale to byłoby gorzej jeszcze.
P.S
Jesteś chyba ostatnią osoba, której mogłem udzielić zweryifkowanej odpoiwiedzi !!! :)
Gratuluję !!!! xd xd xd
Po zażyciu nie kontaktuj się ani z farmaceutą, ani z lekarzem, sam(a) wiesz, że Ci sz(kodzi)...
  • 3 / 4 / 0
ja dostałem bana "za wkurwianie adminów", da sie coś z tym zrobić?
  • 96 / 16 / 0
@zjadaczRC: już Cię odbanowałem.
  • 9 / 2 / 0
błagam o odbanowanie, pokory nie zaszkodzi.... XDDDD %-D
Uwaga! Użytkownik Wyspany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 224 / 12 / 0
26 sierpnia 2017PLNL pisze:
Darowizna to nie handel ;).
W regulaminie jest również mowa o zakazie darowizny (odstąpienia).
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 7 / 9 / 0
APELACJA!
Zwracam uwagę na zignorowanie tu mojej prośby (pi razy oko, miesiąc temu) o podanie powodu skazania mnie na czatową banicję.
Wnioskuję także, ponownie, o zniesienie jej.
  • 8 / 1 / 0
Prosze o zdjecie bana. Nie zlamalem regulaminu.
  • 863 / 123 / 5
12 września 2017GlassEyes pisze:
Wnioskuję także, ponownie, o zniesienie jej.
Za ( odbanujcie pozytywa, no )
18 września 2017rarres pisze:
Prosze o zdjecie bana. Złamałem kilkukrotnie regulamin, ale to nic, co nie ??
Nie.
[ external image ]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.