bezkresnyhedonizm pisze:Przy zażywaniu pirolidynoketonów
Jednakowoż
powoduje pewnego rodzaju dziwaczenie przez człowieka.
Ale osobę trzeba dobrać odpowiednio. Bo gdy eksperymentujesz z ziomkiem, który biega z tasakiem po mieszkaniu to jest awangardowo :D Dobierajcie osobniki poczęci zrównoważone i przewidywalne na partnerów do eksperymentów.
Z kimś poznasz kogoś.
Standard - znajomi którzy ćpają są wkurwiający, niećpający - nie tolerują (i też wkurwiają), a nowych nie bardzo chcę poznawać, bo nawet jak ich nie znam to już są wkurwiający. Ja też pewnie jestem wkurwiający. Jebać. Pewnie niedługo od tej samotności dostane jeszcze gorszej kurwicy niż od ciągłej interakcji z ludźmi, ale nawet mnie nie interesuje któa z tych opcji to mniejsze zło :)
Inaczej, jako osoba zbyt trzeźwa w towarzystwie, zwyczajnie nudzę się obcując z mentalnym mułem w oparach ich papierosów kręconych z tyty za 5zł/200g
Dlatego też odpychają mnie alkohole, denerwuje baka od nadmiaru bodźców i kłopotów ze zdenerwowaniem. Pewnie czuję się w swoim pokoju, kiedy w piątkowy wieczór kręcę kota (london, wjeeeeesz <rawr>), siedzę na TSie i gram w WoWa albo LoLa. Wykopany na pułap beta-ketonów angażyuję się na 190% w rozgrywkę internetową i z obrzydzeniem, bez żalu zamykam swoich pijackich kolegów w szufladzie na później...
Kiedy będą szukać "lamusa" kierowcę, co nie pije.
"Rutyna to rzecz zgubna "
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.