Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 571 / 28 / 0
Z MD PHP jest zdaje się tak samo jak było z A PHP - pierwszy sort jaki otrzymałem to były te ciemnożółte, capiące octem wilgotne grudy. Działało całkiem spoko, ale prezentowało się fatalnie i nie zsmawiałem dłuższy cza. Potem jeden z vendorów wprowadził A PHP w krysztale, i to było kurewsko mocne, aż się przestraszyłem po pierwszej dawce, serce oszalało, potężna stymulacja. Spodziewam się niedługo kryształowego MD PHP i to powinien być kozak, już teraz jest całkiem interesujące.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
Re: MDPHP
Nieprzeczytany post autor: scr »
W takim razie ja czekam aż pojawi się u nas czysty sort. Mam nadzieję, że się doczekam.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 30 / 0
Racja, dawki sa wieksze niz MDPV a liczyłem na takie. Chociaz nie powiem ze 15/19 mg nie umie porobic dobrze. Dałem znajomemu pakiet ze 100mg mowie ze mocne to jest i zeby sypal troszeczke i ma to starczyc na 24h, dla bezpieczenstwa. I starczyło. Bez alko bez benzo zjadl w ciagu 20h i nastepna dniowka bez probelmow. Ma chuj zdrowie
rchiro the best
  • 50 / 3 / 1
Modyfikowany Bigos pisze:
Wcale nie musza to byc zanieczyszczenia ja po kazdym b-k mam momentalnie parcie na sranie... zwlaszcza przy alfie juz jak tyko paczke do rak dostaje to mi sie srac chce %-D
A myślałem, że tylko ja tak mam i się koledzy przez to ze mnie śmieją %-D

Jak ze wzrokiem przy dużych dawkach? wyostrzony czy raczej zamazany?
  • 1628 / 196 / 0
A ja uważam(jeżeli to prawda), że zszedł z tego świata po 2'-Oxo-PCE. Mało kto to zauważa, ale ten dysocjant ma w sobie na równi tyle samo dysocjacji co działania opioidowego. Jakoś tyle stron tematu, każdy zwraca uwagę na szpilki zamiast źrenic, ale to jakie one osiągają mikroskopijne rozmiary na pewno nie wynika w 100% z antagonizmu NMDA. Dodatkowo ktoś raportował o opioskręcie po 250mg tego dyso, więc coś jest na rzeczy. Kurwa jak smutno. :/

A związek, który jest agonistą receptorów opioidowych mu oraz antagonistą NMDA to przepis na depresję oddechową - mniejszą lub większą. Nie musi być całkowita, ale wystarczy 1h grubego tripa z dawkami z kosmosu, żeby się udusić np. nieświadomie biorąc tylko 2-3 oddechy na minutę, i to płytkie. Było w dalekiej przeszłości kilka zgonów po mixach opio i ketaminy(źródło: erowid).

Co do samego MDPHP - czekajcie na lepsze sorty, tak zwyczajnie, aż wypuszczą chociaż coś zbliżonego do koloru beżowego. Wtedy możecie spodziewać się czystości ok. 70-80%, bo ta papka co teraz jest to może ma w porywach 50%. Najprawdopodobniej koło 40%.
  • 443 / 6 / 47
W związku z prośbą grona ludzi związanych z naszym znajomym/kumplem scr, pragnę tylko napomknąć że przyczyny zgonu póki co są nieznane, rodzina mówi "wypadek", ale co ma powiedzieć...
Ostatnio scr ostro i regularnie używał MDPHP - radzę mocną ostrożność w kwestii dawkowania i próbowania tego stymulanta, być może miał jakiś związek z jego zgonem :(
Jest szansa, że był on miksowany z 2-CNEK (O-PCE) i innymi dysocjantami.
  • 1049 / 10 / 0
No miksowal ze wszystkim co mial pod reka. Uwaga na ten zwiazek! Tuz przed smiercia scr'a rozmwaialem z nim, na temat dawek i miksow. Pisalem mu ze mnie takie substancje przerazaja, bo bardzo latwo przedobrzyc. Obyscie pamietali o nim i jego histori!
  • 1893 / 181 / 0
Sluchajcie ja mialem brazowy sort. Napierdalalem sniffy i buchy przez dwa dni. Mdai takze gram poszedl przez ten czas. Oraz moze z cwiara MXP. Nagle mnie wygielo zaczelo wykrecac mi szczeke ciemno przed oczami jeblem o glebe stary mowil ze mialem drgawki i leciala mi piana z pyska oczywiscie pogotowie stwierdzili po badaniu cytuje - przypominalem umarlaka. Czy byl to SS? Kiedys mialem juz cos takiego - miks mdppp+4fpvp+apvp+4cmc+mdph. Wydaje sie ze jednak grupa metylenodioksy nie jest tu ot tak dla picu i odradzalbym miksy z serotoninergikami. Skoro tak jak artur pisze obecny sort to slabizna to czyscioch musi siac zniszczenie - btw jest juz w kraju lepszy sort?
  • 49 / 4 / 1
Jest tylko ten brazowy. Uwazajcie ludzie bo sie przekrecicie to nie alfa... 25mg dla mnie to bylo juz grubo a ketony jadłem jak obiadki u babci wiec jak bedzie czysty sort w krysztale to noe wiecej jak 5-10 mg. Ale obstawiał bym bardziej 5. Bo bedzie srogie żniwo zbierało to przy większej czystości.
  • 1893 / 181 / 0
Czytałem niedawno na BL raport gościa któremu udała się rekrystalizacja brązowego sortu MDPHP. Czy jest to skomplikowana procedura? Mógłby ktoś ją przedstawić krok po kroku?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.