Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 495 / 22 / 0
Ktos juz probowal vapowac? :D
  • 1987 / 108 / 0
Może dorzućcie do tego pseudoefedrynę jeśli potrzebujecie noradrenaliny?

Jakie dawki EPH braliście, że tu potrzebujecie większych dawek?

@Pawel_31 3,4-CTMP to jest dopiero masakracja moim zdaniem, potencjał psychotyczny duży, potencjał do pracy/nauki to już alfa miała lepszy, jeszcze trzyma bardzo długo (w dwóch fazach). Może w malutkich dawkach, ale 10mg to było za dużo. IPH jest trochę podobny do tej substancji, ale to wersja bardzo light.
O psychozach podobnych to alfy pisałem ja, ale musiałem sporo wrzucić, powiedzmy 100mg w kilka godzin, chociaż jednorazowa dorzutka 30mg jak już było późno powodowała ciężkie loty. U innych próg na psychozy może być większy, ja niestety zryłem się kiedyś stymulantami za bardzo i teraz niewiele mi trzeba by zrobiło się piekło - jesienią już po 15mg dobrej alfy pojawiały się zwidy słuchowe i lęki, chociaż nie tak ciężkie jak po 2 dniach alfienia nonstop.

@Faust Jestem ciekaw jak to zatrybi na imprezie, bo podejrzewam, że będzie zajebistym party drugiem i to bez konieczności miksowania. Ale, że od MXE nie możesz słuchać takiej muzy to dziwne.

A co do podobieństwa do dyso to ciekawe jeszcze było to, że gdy wczoraj zasypiałem (a było to jakieś 10 godzin od ostatniej dawki) to miałem CEVy i dźwięki jak po peaku ciekawego dysocjanta, trochę jak po MXE, ale inaczej.

EDIT - W temacie zjazdu - dziś rano miałem duże problemy by wstać, nic mi się nie chciało. Ale po paru godzinach coś zatrybiło i mam takiego całkiem naturalnego speeda do teraz - a myślałem, że będę mieć zgona jak po EPH z przysypianiem włącznie. Być może to lenistwo to był bardziej wynik zapodania 100mg 5-HTP przed snem i zbyt dużego poziomu serotoniny od rana.

Zastanawiam się jeszcze nad tym czy paląc e-fajkę z glikolem propylenowym IPH może się w organiźmie przekształcić do estru z glikolem propylenowym.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1784 / 30 / 0
@scr no ja własnie przez te dyso nie mogę zasnąć :/ to znaczy, jak jestem senny i chce mi się spać naturalnie to luz, ale uśpic się na siłę jest cięzko. Jest sen, ale faza snu to takie krażenie od mysli do mysli.

Opracuj tą e fajke, pls %-D ja nawet ze zwykłą miałem problemy xD
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
Z efajką to nie chodzi mi o waporyzowanie IPH absolutnie, tylko o to, że do organizmu dostaje się glikol propylenowy i czy może wystąpić zjawisko transestryfikacji podobnie jak MPH z etanolem.

Z dyso to chodzi Ci o to, że mp3 chujowo brzmi w porównaniu do braku kompresji?

Co do snu to po IPH jest dziwny, ale wczesniej zapodawałem do IPH lekkie uspokajacze (np. 10mg hydroksyzyny i tabletkę ziołową, a innym razem MMQ i mogło mieć to wpływ.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 3 / 0
A jak jest z suchością w ustach po tym? Da sie przeżyć?
  • 1784 / 30 / 0
Tak jak mówiłem, ze zwykłą miałem problem, wapowanie jest mi zupełnie obce xD Ale jeżeli widzisz jakąś drogę podania, która następuje przy użyciu efajki - jestem bardzo zainteresowany %-D

Sorki, może zbyt dyso-` to ujałem. To był zwrot w stylu "kocio w bani".
Nie mogę słuchać tym podobnych gatunków muzyki(do tych słuchanych na fazie), a i w ogóle muzyka elektroniczna mi kiepsko podchodzi. Od razu robię się podirytowany i szybko wyłączam/szukam możliwości wyłaczenia. Takie wewnętrzne "nie". Ale ja do dziś (a przerobiłem może 1g) mam kilka takich zawichrowań, raczej sympatycznych. I widzę je też u innych(a w sumie jednej osoby z która tripowałem).

Dziś miałem coś delikatnie ocierającego się... nie o koszmar, ale straszniejszy sen. A ja koszmarów nie miewam, no fear.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 3 / 0
To jak jest z ta substancja? Jedni pisza ze wypierdala fizycznie inni ze nie , jest chec do gadki czy nie ma ? Jezeli jest to zaleznr od izomeri optycznej czy innej kwesti fizycznej budowy tej czasteczki to jaki sort obecnie najczesciej spottkany jest na rynku ?
  • 498 / 26 / 0
dostaje się glikol propylenowy i czy może wystąpić zjawisko transestryfikacji podobnie jak MPH z etanolem
SCR czyli co sie moze stac ?
i czy sprawa bedzie miala sie podobne w przypadku podania dozylnego, Izo rozpuszczonego w wodzie z inną substancja rozpuszczona w glikolu w jednej pompce?
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 498 / 26 / 0
SCR no pytam Ciebie bo masz szeroki zakres wiedzy z tej dziedziny ja dochodziłem do "idealnych" mikstur metada prob i bledow
pytam tez dlatego ze powstaly nowe substancje i nie chcialbym znowu szukac na ta sama metoda tylko wiedziec mniej wiecej od czego zaczynac ;-) / no i nielubie byc niedogrzanym

w glowie zaswital nowy mix
w częsci szejka ze stymulantow znalazloby sie 50% 2-FA 30% izo 20% 3-FA
moglbys mi napisac mniej wiecej srednie uwolnienie neuroprzekaznikow (Dopamina, Noradrenalina, Serotonina mam nadzieje ze w takiej kolejnosci?) po przyjeciu dozylnym 100mg takiego mixu
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 361 / 12 / 0
Chcę stosować niskie dawki na zmianę z 2-FA i nootropami. Ostatnio poszło 20 mg, ale jesteś średnio zadowolony, myślę o 30 mg ed.
Pytanie: Czy np. 3C-E lub tramadol mają jakiś wpływ na tolerancje na izopropyl? Co może mieć?
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.