Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 290 / / 0
no ja też z rana podałem w dupala reszte i czuje się jak hmmm no najblizej to temu stanu do zjazdu MXE takie odmóżdżenie i sraczka w głowie...Dobrze ze juz koniec.
  • 115 / 1 / 0
Mala tolerancja na opiaty..... Jaka dawka ? 1mg? Jak to odmierzyc majac 10mg?
  • 811 / 5 / 6
Jak to w ogóle chcesz podać? Miałeś kiedyś kontakt z opiatami? Mocniejszymi opiatami? Odmierzasz zalewając np. wodą. Jeśli masz małą tolerancje to dawka 0,5mg-1mg będzie w sam raz na początek.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 115 / 1 / 0
Tylko i.v. grzalem hel 1,5roku non stop
  • 1037 / 10 / 0
Najprościej Ci będzie zrobić roztwór w 10ml wody. Najlepiej od razu w wodzie do iniekcji. Trzymaj go w ciemnym i chłodnym miejscu (lodówka spoko) - parę dni wytrzyma na pewno, co do dłuższych okresów to nie wiem, ale sądzę że z tydzień też wytrzyma.
Dawkowanie zacznij od 0,5mg - jeśli będzie za słabo to dopukaj. Grunt, to nie zaczynać od zbyt dużych ilości, bo - jak już kiedyś pisałem - nawet powolne podawanie nie da w tym wypadku gwarancji na to, że nie przedawkujesz. Tutaj musi być co najmniej 5-10 minut odczekania po podaniu, żeby stwierdzić czy jest dobrze, czy za mało - i taki okres przyjmij za minimum.
Wjazd jest, przynajmniej u mnie, przy każdym podaniu, nawet przy dopukiwaniu po tych kilkunastu minutach, tak więc tym się nie ma co przejmować, jeśli by Cię to martwiło.
  • 285 / 2 / 0
Kurde, zamówiłem 10mg, z tym faktem - nie pukam IV.
Kupiłem specjalnie do innych metod podania szkło-methówkę - coby wapo lepiej szło. Sądzicie że w metodzie 0 strat (bo z foli ulatuje jak skurwys*n) przez lufkę dawkowanie będzie rozsądne? Tak z 1mg, celuje (tolerka jakaś tam jest, ale niewielka...)

Jak nie, to co? Jeść? Na drugs-forum czytałem także o snortingu, że działa dość dobrze. Chciałbym mimo wszystko aby było ekonomicznie. Wiecie, nie uwalać się do nieżywego, tylko fajnie porobić, może być mocno - ale, żebym mógł wstać :D

Pomóżcie zagubionej duszyczce, która prawdopodobnie dzisiaj wieczorem będzie miała ową zabaweczkę w łapkach :)
  • 1037 / 10 / 0
Jeśli masz możliwość odmierzenia dokładnie 1mg, to spoko, możesz waporyzować - jeśli nie, to radzę Ci dobrze, żebyś zrobił z tego roztwór i dopiero odmierzał dawki. Roztwór możesz podać p.r., jeśli nie chcesz i.v.
Prawdopodobnie można również wkrapiać donosowo, ale tego nigdy nie próbowałem, więc nie gwarantuję, że to działa - tak czy siak, w takim wypadku zrób roztwór w jak najmniejszej ilości wody, żeby ten 1mg był we względnie małej kropli, a nie np. całym mililitrze, bo tyle Ci do nosa może nie wejść.

Co do wciągania, to ta metoda najlepsza by była w przypadku rozcierki. Dla substancji czystej podobnie jak wyżej będą problemy z dokładnym dawkowaniem.
  • 149 / / 0
KIlka pytań:
-zero tolerki na fenatyl,hel
-moja tolerka koda 600 mg
-przy kupnie 10 mg (jaka dawka na 1 raz)
-nie podaje iv wtakim razie jak zaiplikowac?
-czym się różni normlna forma od rozcieru (co będzie lepsze dla nowincjusza)?jak to zapodać,która forma lepsza,tak jak fent pod język?

Dzięki
Zaczynając grę z OPIO,trzeba mieć na uwadze,że przeciwnik jest silniejszy od Nas i tylko najsprytniejsi....wygrają i to po ciężkiej walce!
  • 811 / 5 / 6
Dawka 0,5mg-1mg. Jeśli nie podajesz IV to się w ogóle nie opłaca tego kupować.
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
@Volkodav
Na dwóch lub trzech ostatnich stronach tego wątku znajdziesz odpowiedzi na prawie wszystkie swoje pytania.
Ale że jestem dziś w dobrym humorze, to Ci odpowiem.

"Normalna" postać od rozcierki różni się tym, że jest w niej tylko substancja aktywna (czyli butyr-fent), natomiast w rozcierce masz również dodane substancje obojętne (z tego co mi wiadomo, w tym wypadku jest to fruktoza) w celu zwiększenia masy i objętości. Co lepsze - to zależy nie tyle od doświadczenia, co od sposobu podania.

Zaaplikować radzę Ci p.r. lub donosowo - jeśli masz substancję czystą ("normalna" forma), to zrób z niej roztwór, tak by mieć np. 1mg w 1ml (dla p.r. to dobre stężenie, dla wkrapiania do nosa radziłbym zrobić bardziej stężony roztwór, np. 2mg w 1ml). Jeśli masz rozcierkę, to możesz wciągnąć nosem (sniff) odważoną dawkę.
Dawkowanie (dla powyższych sposobów): zacznij od 1mg. Odczekaj 5-10 minut i jeśli będzie za słabo, to możesz dodać więcej. Radzę nie przekraczać 3mg za pierwszym razem.

Inną opcją jest też waporyzacja, ale jeśli nigdy wcześniej tego nie robiłeś i/lub nie masz dobrego sprzętu, to zmarnujesz większość substancji, toteż nie polecam Ci tego sposobu, jako nowicjuszowi.

Jakkolwiek zdecydujesz się to podać - bądź ostrożny. To nie jest kodeina, to nie jest nawet morfina - to substancja o potencjale podobnym fentanylowi, więc zdecydowanie nie jest to rzecz, którą można dawkować lekką ręką.

I potwierdzam słowa szpaka - również i moim zdaniem ta substancja nadaje się tylko do IV. Ach, ten wjazd... :heart:
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.