Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
blablab pisze:
Dawaj 450mg kody
Tu
69plateau pisze:
I ile mam walnąć kody? 300mg czy 450?
odpowiedziałem na to pytanie.

Mnie tam zioło wzmacnia wyraźnie euforie przy opio dlatego polecałam. A co do "klarowności" to nie sądzisz, że to 30mg MXE też ją zmąci? Browar w ilości sztuka jedna też mi euforii specjalnie nie zbija... już bardziej benzosy. Miksowałeś wcześniej etizolam z kodą? Nie wiem jak przy tym, bo to dość latowne, nie zamulające benzo, także może nie dawać takiego efektu. Też nie próbowałem takiego miksu, ale nie sądzę, żeby miało Cię jakoś poskładać skoro
69plateau pisze:
450 kody działa na mnie słabiej niż dwa browary
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1951 / 15 / 0
300 czy 450 w tamtym miksie. A to jest różnica w porównaniu do czystego 450.

30 MXE nie zmąci. Dopiero od 50 zaczyna się dla mnie silnie dysocjujące, a poniżej tylko czuć taką opioidową euforię.

Właśnie eti jeszcze nie miksowałem z kodą, tylko samo jadłem. Ale miksowałem alprę, a ona w dawce do 1-1,5mg nie zbijała eufori, a tylko ją podbijała. Więc myślę, że eti, które jeszcze mniej działa sedacyjnie, nie powinno zbić.

Czyli mówisz, że 450 to nie będzie przegięcie? Nie będzie problemów z oddychaniem?
  • 2334 / 9 / 0
Ja bym i 600 jebnął w takim miksie, (jakby ktoś stawiał %-D) a koda działa na mnie jak na przeciętnego użytkownika... czyli po 300mg mam już spoko. Robiłem miks 100mg MXE z 450mg kody i paleniem i problemów z oddychaniem nie zaobserwowałem żadnych, a to 2mg etizolamu raczej rozkurwu nie zrobi . Ale żeby nie było.... ja to ja.
  • 1951 / 15 / 0
w sumie przeżyłem ćwiarę wódki, 20mg zolpidemu i do tego 600 kody, więc taki miks raczej też dam radę :P

Dzięki wielkie za pomoc.
  • 6172 / 435 / 0
15-20mg metoksetaminy ładnie podbija PST. Zawsze robię PST z jednej paczki i gdy pojawia się tolerka to ja ją hyc! MXE! xD
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 310 / 5 / 0
Siema co myślicie o mixie
100-150mg Tramalu (nigdy nie brałem), 450mg kody(brałem 2 razy) i 50 mg morfiny (snifem, brałem wielokrotnie)
ważę 78kg i mam 180cm wzrostu
  • 451 / 2 / 0
Po cholerę nowy temat robisz? Zgrzejesz się jak krowa, chyba oczywiste.
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Na chuj miksować morfinę z kodeiną? Nie lepiej zjeść więcej M?
  • 310 / 5 / 0
Sama morfina tą drogą podania w większych ilościach mnie strasznie usypia ostatnio spróbowałem 150 kody i 60 morfiny i było naprawdę miło chociaż czegoś mi brakowało :) Miałem nadzieje że koda podbije euforie
  • 3898 / 239 / 13
kodeina sama w sobie nie działa psychoaktywnie; konwertuje w wątrobie do morfiny w nieznacznej części - reszta się marnuje. Stan jak po niskich dawkach morfiny...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.