Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 343 / 3 / 1
koda i DHC dobrze łączą sie w moim przypadku z amfą i mefistofelesem ;]
bupra + 3mmc też robi swoje :heart:
"Lets go Batman and Robin. Rob a pharmacy on the comedown."

Spoiler:
  • 203 / 6 / 0
łączyłem już Ah7921 (Ok 80-100 mg, głównie pr.) z Nebem (120-180 mg, głównie pr.) opłaca się na podbicie euforii dowalić 3mmc? Zawsze brałem go tak 250-300 mg (pr.) w jakiej kolejności, w jakich dawkach i jakimi drogami (dostępne odbyt, kinol i japa)
  • 425 / 3 / 0
450mg kody, ~1,5h później w powiedzmy 10 minutowych odstępach czasu 100, 150, 250 mg 3mmc iv. Szkoda pieniędzy na kodę, nie była odczuwalna, za słabo grzało do takiego miksu.(Tylko że już przed mmc niezbyt działała - uspokojenie, bez przyjemności, nie wiem dlaczego)
Ostatnio zmieniony 22 października 2013 przez Jean la Chouette, łącznie zmieniany 2 razy.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 392 / 11 / 0
penta + tramal = ? Warto ? powinno troszkę ożywić stan opio czy się myle ? Jest dobra synergia tych 2 środków ?
  • 742 / 12 / 0
alfa pvp jest dobra do fenta, za niedługo spróbuje z morfiną :*)
  • 8 / / 0
tramadol+3-CMC, ktoś coś wie? może o tym powiedzieć? Dziś przyjęte ok 1g 3-CMC i dostałem od lekarza trampka 100 w inj. do mięśniowej. Ewentualnie diklofenak+3-CMC. Od razu mówię, chodzi o typowo terapeutyczne działanie trampka.
  • 58 / 8 / 0
Bombka 200mg 3mmc i jakies 2godziny poźniej wypiłem roztwór kodeiny z antka(300mg) + 200mg 3mmc. było całkiem przyjemnie na pewno jeszcze nie raz skusze się na ten mix.
Spójrz w oczy faktom.
  • 653 / 63 / 0
240mg oxy +okolo 100mg 3mmc w 4ml iv na kopa+klon wczesniej
osoba bez tolerki na opio nie polecam zbyt niebezpieczne
  • 2 / / 0
Witam

Ja polecam 4cmc z metadonem. Obydwie substancje idealnie sie uzupelniaja. Jest spokoj i speed, bez wjazdu na serce.

Polecam.
It's good to be bad.
  • 39 / 1 / 0
Ej, można mixować euforyczne ketony (wszelki kryształ od dilla, wszystko od 2mmc przez klefe do chujwieczegojeszcze) z tramadolem? Myslalem o dawce 150-180 tramca 2-4h przed no i sniffy jak zawsze co h gdzies po 100-150 do konca wora.
Uwaga! Użytkownik Oring nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!

Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.

Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów