Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 111 / 36 / 0
@Rs3mati
Nie.Derealizacja to jest taki stan, gdy czujesz się nieobecny, jakbyś był obserwatorem swojego życia i nie był sobą, jakbyś patrzył za mgłe czy szybę.

Zdjęcie które załączam bardzo dobrze to przedstawia.

Miałem to 2 lata i wyleczyłem się z tego.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / 1 / 0
w jaki sposób się z tego wyleczyłeś?
  • 1233 / 312 / 12
Nawet nie wiem czy to dobry temat ale mialem coś w ten deseń i nikomu nie zycze tego w jakim stanie sie kiedys znalazłem.

Zarzuciłem 2 mocne kartony (mocy nieznanej ale celowałbym ok 150, No po prostu dobre kwachy) solo w raczej średnich warunkach. Generalnie to była dobra beka (lubie tripowac solo) dopóki z nudów nie wszedłem na forumowy czat. Nie pamietam dokładnie przebiegu dyskusji ale wjebala mi sie ciężka wkręta, ze ta cała unknownowa to jakiś sprytny imperator informatyk i stworzyła takie algorytmy, ze wszyscy użytkownicy jak i cały ten portal to boty i sztuczna inteligencja i cały jej misterny plan w celu kontrolowania mojej persony w matrixie (jak sama nazwa czata zreszta wskazywała, za dużo przypadków łączyło sie w jedna całość).

Może sie to wydawać zabawne, ale jak wyszedłem po piwo to wszedzie widziałem sztucznych ludzi. Omijalem wszystkie receptory w latarniach żeby nie znaleźć sie w polu elektromagnetycznym. Nawet jak znajomy do mnie dzwonił to byłem przekonany, ze to AI używa modulatora głosu żeby mnie przechytrzyć. Prawie 3 dni dochodziłem do siebie a po wyciągnięciu wniosków i powrotu do rzeczywistości, usunąłem stare konto i zajebalem ciąg na cracku. Także na przyszłość pamiętajcie o set & Settings drogie dzieci.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badania nad psylocybiną – co już wiemy, a co jeszcze musimy odkryć?

Psylocybina to substancja psychoaktywna występująca naturalnie w niektórych gatunkach grzybów, nazywanych potocznie „grzybami halucynogennymi”. Jej właściwości psychoaktywne są znane ludzkości od setek, a może i tysięcy lat, jednak dopiero od niedawna nauka intensywnie zajmuje się badaniem jej potencjalnych zastosowań terapeutycznych. Co już wiemy na temat psylocybiny, a jakie kwestie pozostają jeszcze do odkrycia?

Jak marihuana wpływa na słuchanie muzyki?

Bardziej wyraziste brzmienie, wyostrzona jakość słuchania, głębia i do tego metafizyczne doznania. Konopie indyjskie i muzyka zdają się tworzyć świetne połączenie. Dlaczego tak jest?

Akcja CBŚP i czeskiej policji: rozbicie międzynarodowej grupy przestępczej

Policjanci Zarządu w Krakowie CBŚP we współpracy z czeskimi organami ścigania rozbili międzynarodową grupę przestępczą zajmującą się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Zatrzymano 16 osób oraz zabezpieczono ponad 12 kg różnego rodzaju narkotyków. Działania te są częścią szerszego śledztwa dotyczącego przemytu substancji psychotropowych w Europie, które nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gliwicach.