Nie.Derealizacja to jest taki stan, gdy czujesz się nieobecny, jakbyś był obserwatorem swojego życia i nie był sobą, jakbyś patrzył za mgłe czy szybę.
Zdjęcie które załączam bardzo dobrze to przedstawia.
Miałem to 2 lata i wyleczyłem się z tego.
Zarzuciłem 2 mocne kartony (mocy nieznanej ale celowałbym ok 150, No po prostu dobre kwachy) solo w raczej średnich warunkach. Generalnie to była dobra beka (lubie tripowac solo) dopóki z nudów nie wszedłem na forumowy czat. Nie pamietam dokładnie przebiegu dyskusji ale wjebala mi sie ciężka wkręta, ze ta cała unknownowa to jakiś sprytny imperator informatyk i stworzyła takie algorytmy, ze wszyscy użytkownicy jak i cały ten portal to boty i sztuczna inteligencja i cały jej misterny plan w celu kontrolowania mojej persony w matrixie (jak sama nazwa czata zreszta wskazywała, za dużo przypadków łączyło sie w jedna całość).
Może sie to wydawać zabawne, ale jak wyszedłem po piwo to wszedzie widziałem sztucznych ludzi. Omijalem wszystkie receptory w latarniach żeby nie znaleźć sie w polu elektromagnetycznym. Nawet jak znajomy do mnie dzwonił to byłem przekonany, ze to AI używa modulatora głosu żeby mnie przechytrzyć. Prawie 3 dni dochodziłem do siebie a po wyciągnięciu wniosków i powrotu do rzeczywistości, usunąłem stare konto i zajebalem ciąg na cracku. Także na przyszłość pamiętajcie o set & Settings drogie dzieci.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.