Nie.Derealizacja to jest taki stan, gdy czujesz się nieobecny, jakbyś był obserwatorem swojego życia i nie był sobą, jakbyś patrzył za mgłe czy szybę.
Zdjęcie które załączam bardzo dobrze to przedstawia.
Miałem to 2 lata i wyleczyłem się z tego.
Zarzuciłem 2 mocne kartony (mocy nieznanej ale celowałbym ok 150, No po prostu dobre kwachy) solo w raczej średnich warunkach. Generalnie to była dobra beka (lubie tripowac solo) dopóki z nudów nie wszedłem na forumowy czat. Nie pamietam dokładnie przebiegu dyskusji ale wjebala mi sie ciężka wkręta, ze ta cała unknownowa to jakiś sprytny imperator informatyk i stworzyła takie algorytmy, ze wszyscy użytkownicy jak i cały ten portal to boty i sztuczna inteligencja i cały jej misterny plan w celu kontrolowania mojej persony w matrixie (jak sama nazwa czata zreszta wskazywała, za dużo przypadków łączyło sie w jedna całość).
Może sie to wydawać zabawne, ale jak wyszedłem po piwo to wszedzie widziałem sztucznych ludzi. Omijalem wszystkie receptory w latarniach żeby nie znaleźć sie w polu elektromagnetycznym. Nawet jak znajomy do mnie dzwonił to byłem przekonany, ze to AI używa modulatora głosu żeby mnie przechytrzyć. Prawie 3 dni dochodziłem do siebie a po wyciągnięciu wniosków i powrotu do rzeczywistości, usunąłem stare konto i zajebalem ciąg na cracku. Także na przyszłość pamiętajcie o set & Settings drogie dzieci.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.