Nie.Derealizacja to jest taki stan, gdy czujesz się nieobecny, jakbyś był obserwatorem swojego życia i nie był sobą, jakbyś patrzył za mgłe czy szybę.
Zdjęcie które załączam bardzo dobrze to przedstawia.
Miałem to 2 lata i wyleczyłem się z tego.
Zarzuciłem 2 mocne kartony (mocy nieznanej ale celowałbym ok 150, No po prostu dobre kwachy) solo w raczej średnich warunkach. Generalnie to była dobra beka (lubie tripowac solo) dopóki z nudów nie wszedłem na forumowy czat. Nie pamietam dokładnie przebiegu dyskusji ale wjebala mi sie ciężka wkręta, ze ta cała unknownowa to jakiś sprytny imperator informatyk i stworzyła takie algorytmy, ze wszyscy użytkownicy jak i cały ten portal to boty i sztuczna inteligencja i cały jej misterny plan w celu kontrolowania mojej persony w matrixie (jak sama nazwa czata zreszta wskazywała, za dużo przypadków łączyło sie w jedna całość).
Może sie to wydawać zabawne, ale jak wyszedłem po piwo to wszedzie widziałem sztucznych ludzi. Omijalem wszystkie receptory w latarniach żeby nie znaleźć sie w polu elektromagnetycznym. Nawet jak znajomy do mnie dzwonił to byłem przekonany, ze to AI używa modulatora głosu żeby mnie przechytrzyć. Prawie 3 dni dochodziłem do siebie a po wyciągnięciu wniosków i powrotu do rzeczywistości, usunąłem stare konto i zajebalem ciąg na cracku. Także na przyszłość pamiętajcie o set & Settings drogie dzieci.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.