Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Dlaczego ludzie szukają substytutu kokainy, trując się substancjami o niewiadomym pochodzeniu i działaniu, skoro jest kokaina ?
  • 506 / 12 / 0
Różni ludzie, różne powody. kokaina jest nielegalna co niektórym przeszkadza. kokaina jest jednak droga (oczywiście chodzi mi o klienta końcowego) - choć nikt nie powiedział, że zamienniki będą tańsze to jednak jest taka opcja. kokaina dla większości jest jednak ciężko dostępna lub wręcz nieosiągalna. Poza tym któryś z substytutów kokainy może być od niej lepszy (np.w długości działania czy samym sposobie działania) .

Co do trucia się, ja wiem, że są ludzie którzy mają swoje pewne dojścia ale patrząc ogółem szary Polak kupując koks często dostaje wymieszany 5 razy nie wiadomo z czym lub wciska mu się coś innego - dlatego też szuka zamiennika :)
http://www.youtube.com/watch?v=r16GL3N4PdM
"Jak działa jamniczek"
  • 136 / 4 / 0
Miał jeden zagraniczny sklep, to było z rok temu. Zamówiłem coś zwane RTI-111 i na prawdę się zdziwiłem bo było zajebiste. Niestety ten produkt długo tam nie istniał. Czemu ? nie wiem. Kraj pochodzenia sklepu UK
  • 128 / 5 / 0
Witam.Odswiezam temat poniewaz zauwazylem rti 111 w dwóch sklepach(nie moge tutaj podac nazwy ale wystarczy wpisac w duckduckgo rti 111) i wyskocza ponizej 2 sklepy jeden[cut] drugi [cut]. Kusi mnie zeby zamowic i stestowac.Czy ktos testowal z tych sklepow?a moze ktos sie przylaczy do tetowania?
Do dyskusji na temat źródeł służy dział "Sprzedawcy" Fuko
  • 1857 / 70 / 80
Jezeli masz na mysli polskie sklepy to sa to wyjebki.
Przenieście swoją dyskusję do działu "Sprzedawcy", ile razy można powtarzać, że tutaj nie wolno sobie gawędzić o sklepach? Fuko
  • 527 / 6 / 0
mam próbkę kiedyś daną od[cut]. Warto testować? Jaka dawka?

Warn. Do dyskusji na temat źródeł substancji służy dział "Sprzedawcy". Fuko
  • 128 / 5 / 0
I jak testy?
  • 242 / 13 / 0
Skoro dalej nikt to ja za 10dni stestuje od googlowego vendora :) Ktoś chociaż za sugeruje ilość ?
  • 1628 / 198 / 0
dichloropan ma 4 izomery i raczej "syntezy-dla-cpunow" beda niedopieszczone i ostateczny produkt będzie mieszaniną racemiczną, a tylko jeden z czterech izomerów jest aktywny w dawkach 2-8mg. Przy założeniu, że pozostałe trzy są mniej aktywne, lub nawet wcale, rozsądnym będzie start z próby >1mg czy nie dostaliśmy wyjebki i nie trzymamy w rękach nbome w prochu, a dalej można próbować zakresy do 5mg, do 10mg i do 20mg. Jeżeli przy 20mg nie będzie żadnego działania, albo będzie bardzo słabo - to nie dichloropan.

I z góry mówię, że vendorzy z duckduckgo mają pod tą nazwą wszystko inne tylko nie dichloropan, który jest kurewsko drogi w syntezie i z tego co się orientuje to na tą chwilę nie ma tego nigdzie i długo nie będzie. Ale to nie znaczy, że nigdy. :-)
  • 43 / 1 / 0
To polecam poszukać, bo u sąsiada na parapecie widziałem całkiem niedawno.
Ale ktoś mu to położył przez pomyłkę bo marzył o pb-22.
W ogóle to co to ma być że ktoś zamawia kana z jakiejś wyprzedaży a dostaje RTI-111? przynajmniej tak jest napisane na naklejce.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.