Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1233 / 13 / 0
Blefujesz pisze:
MB tylko wpada żeby się czymś pochwalić i nawet szczegółów nie poda hehe. Pozdrawiamy M-B hehehe, padam ze śmiechu jak czytam Twoje posty ;p
M-B myśli, że 0,1 mg przy vaporyzacji to było by ok. na początek. W przypadku braku efektów to dopalić po 15 minutach 0,2 mg. Bardzo łatwo ulega odparowaniu :-) Pierwsze efekty powinny się pojawić najpóźniej w ciągu kilkunastu minut. Ma fajny specyficzny, słodkawy smak.

Poczytaj sobie mojego tweet sam czasem śmieję się z niektórych wpisów :-P
  • 911 / 206 / 1
Nie nawalił Ci tam mongolskiego cukru? Substancja z kartonów jest wyraźnie gorzkawa nawet w małych dawkach.
  • 3129 / 26 / 0
Co innego freebase, co innego hcl. No i sama waporyzacja tez na pewno nie pozostaje bez wpływu na smak, przykład - DMT.
High, how are you?
  • 226 / 3 / 0
dajmon pisze:
Nie nawalił Ci tam mongolskiego cukru? Substancja z kartonów jest wyraźnie gorzkawa nawet w małych dawkach.
Stawiałbym raczej na atrament/tusz czy cokolwiek jest na tych papierkach.
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
  • 911 / 206 / 1
25C-NBOMe ładując się mówi: "To ja jestem taka gorzka, przemiel mnie jeszcze troszkę w buzi między języczkiem a dziąsełkiem i daj mi się wchłonąć, zapewniam że nie pożałujesz."
  • 1233 / 13 / 0
Czysty chlorowodorek jest gorzki, natomiast smażony Freebase jest lekko słodkawy. Generalnie miła woń.
  • 827 / 3 / 0
jak to jest z tym 25c, blizej mu do MDMA czy do typowych psychodelikow (jesli tak to w jakich dawkach, jaki profil odczuwacie). Niech nie dziwi nikogo moje pytanie, gdyz czytajac coraz to wiecej relacji, opini wlasnie takie nasowa mi sie pytanie.
Miej dystans
  • 1876 / 23 / 0
Porównanie było bardziej do MDA niz do MDMA a to jest roznica , empatia i otwartosc emocjonalna wystepuja jak najbardziej + typowe efekty psychodeliczne tak w skrocie moze niech wypowie sie ktos inny :)
  • 134 / 2 / 0
Ale co tu dużo gadać? 25C fajne jest i nic tylko je zjeść :-D Empatia jest faktycznie na wysokim poziomie. Bardzo poprawiony humor - u mnie objawiało się to dość ostrymi ripostami podczas rozmowy z dziewczyną i ciągłym "świrowaniem". Masa głupawych pomysłów na umilenie sobie czasu, rzucanie dowcipami itp. Polubiłem 25C. Efekty wizualne jakieś tam są, ale bardzo subtelne - nie o to w tej fence chodzi.
  • 3129 / 26 / 0
świętoszek - jaka dawka? Mamy podobną podatność na 25D, więc będzie to dla mnie dobrym punktem odniesienia.
High, how are you?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?