Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 708 / 24 / 0
Klomipramina z 4-HO-MET będzie się gryzło, bezpieczne?
Na ile najlepiej odstawić klomipramina przed użyciem 5-MAPB
  • 1 / / 0
Biorę takie rzeczy:
- wenlaflaksyna 225mg/dzień (SNRI)
- perazyna 50mg (neuroleptyk)
- walproinian sodu 600mg
Chciałabym przy jakiejś ładnej pogodzie, zarzucić sobie jakiś ładny kartonik, żeby się trochę oderwać. No ale "trochę" to za mało. Parę miesięcy temu, przy takiej kombinacji farmaceutyków i odstawieniu ich na kilkanaście godzin, kwas mnie tylko połaskotał. Z kolei pół roku wcześniej, kiedy do leczenia nie miałam włączonej perazyny, a tylko wenlaflaksynę i stabilizator - LSD zadziałało jak należy. Chociaż mam wrażenie że i tak słabiej niż w czasie gdy kwasiłam, nie będąc na żadnych lekach.
Macie jakiś pomysł, w jaki sposób mogę zniwelować wpływ moich piguł na efekt działania LSD? Z wenlafleksyny mogę zrezygnować na jakieś 2 doby - zdarzało mi się jej zapomnieć na wyjazd - jestem przyzwyczajona do zapsów. Wolę ich jednak unikać, więc raczyłabym się tylko połóweczą - 37,5mg/doba. Czy walproinian może wchodzić w jakąś interakcję z kwasem?
Zakładm że perazynę odstawię na max. 2 doby.
  • 14 / 3 / 0
Czy biorąc Fluoksetyna 20mg (SSRI) mogą zażywać suplement diety z efedryną: Innovative HELLFIRE?
Skład z pudełka:
Ephedran Brand Extract 150 mg C. Fimbriata (pregnane + megastigmane glycosides)
Thermocore Blend:
Caffeine Anhydrous, Black Tea P.E. 20% (Theaflavins), Greentea P.E. 98% (50% EGCE), P-Phenethylamine Hcl,  Evodiamine 98%, Coleus Forskohlii, Alpha Yohimbine P.E. 8%, Peppermint (menta piperita)
[ external image ]
  • 361 / 12 / 0
Hmm, po pierwsze mała dawka fluksy, po drugie z tego co na szybko przejrzałem te substancje to uważam, że nie powinno się nic stać. Wysyp z tabletki trochę i testuj coraz większe dawki.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Wczoraj z koleżanką umówiłam się na branie DXM, a skubana zaskoczyła mnie i przyniosła również wellbutrin. Miałam trochę obawy, że to kiepskie połączenie ale ciekawiej przekonać się na własnej skórze.
150mg dex + 300mg well.
bardzo dobrze nam się rozmawiało, ale ogólnie faza nie była jakaś konkretna, w ciągu 4 pierwszych godzin było więcej szczęścia i przyjemności, a później dziwnie nieswojo na DXM. spać za bardzo w nocy nie mogłam, a dzisiaj caly dzien jak zombi sie czuję.
Nie polecam, bo chyba po prostu nie warto
Maha Mantra
  • 54 / / 0
Z moich doświadczeń *wynika że SSRI totalnie nie łączy się z kwasem. Fazy żadnej, może jedynie zmieniona percepcja, ale nie wiem bo najczęściej przed kwasem było zioło... Natomiast dmt działa dobrze.
Mdma podobnie jak na kwasie - żadnego działania.
Mefedron - gites majonez, działał jak należy

Jakniewiem, a biorąc neuroleptyk nie zniwelujesz sobie działania kwasu? Tak mi sie wydaje, że skoro działa na urojenia to również może zmniejszyc jak nie zahamować lsd. Ale mogę się mylić

* ad - 666
Ostatnio zmieniony 09 października 2015 przez 666, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: podkreślono
Uwaga! Użytkownik Rikissa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 190 / 4 / 0
To przeciez indywidualna sprawa.

Co do dragow i ssri, marnacja w tym przypadku sa opio, raz dzialaja nalezycie, raz w ogole. Na szczescie w pewnym czasie potrzebowalem sladowej ilosci ssri to nie zaburzalo dzialania stymulantow i psychodelikow.
  • 26 / / 0
Witam, wie ktos moze o laczeniu ssri (trazodon, trittico 100mg) + noopept, beda jakies interakcje?
Uwaga! Użytkownik tymcz_k nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 708 / 24 / 0
tymcz_k pisze:
Witam, wie ktos moze o laczeniu ssri (trazodon, trittico 100mg) + noopept, beda jakies interakcje?
Żadnych nie ma przecwskazań.
  • 192 / 20 / 0
bupropion z biedaketonami, opioidami, DXM nie stanowi problemu ani nie zmienia działania.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.