Zrobiłem już swoje w życiu, studia skończyłem teraz sobie pracuje, czasami coś przyćpam i mam wyjebane na wszystko ;] Przestałem się przejmować pierdołami pomimo tego, że ćpam to i tak uważam się za bystrzejszego od wielu imbecyli, którzy tylko chlają wóde. Tak to już jest, prości ludzie lubią proste i prymitywne używki z których nie można wynieść niczego twórczego
Aha, pierdole święta i wigilie
Mi pozwala to zrozumiec lepiej siebie, i ... tyle lat spedzonych z narkotykami pozwala mi zrozumiec ze to jednak nie faza jest najwazniejsza.
Wesolych Swiat Kochane Narkusy :)
sKooN pisze: Palę bo lubię i z buntu przeciw choremu społeczeństwu, jebać babilon i religię pieniądza. Mówiąc to nie nawiązuje do rastafarianizmu (chociaz ten pogląd najbardziej mi osobiści odpowiada), każdy kto widzi bezsens wyścigu szczórów powinien wiedziec o co cho.
Godne podziwu!
Zajarajcie trafke razem ze sKooNem i pierdolcie Babilon!
Wcale się na oczy nie gniewam że wirują tunele albo że na ścianach są pawie oczka ;] hehehe
Poza tym lubię smak trawy/haszu, mam miłe wspomnienia z kreskami na lekcji, a kwietniowe, nocne parki na dexie czy pigułach na zawsze wtarły mi się w pamięć ROM. Lubię dragi i chuj. Na coś trzeba umrzeć ;]
Jest chyba jeden zasadniczy powód.
Jeżeli za dużo przyjmę złych emocji staram się znaleźć jakąś odskocznie.Nie zawsze są to narkotyki.Wszystko jest uwarunkowane sytuacją.Gdy stanie się coś co przeleje czarkę o godzinie 12 to zawsze staram się iść np na trening i rozładować.Gdy ta sama sytuacja wydarzy się o godzinie 21 to nie pozostaje mi nic innego jak iść do apteki i kupić Aco.
Nie dorabiam sobie jakiejś szczególnej tezy do brania, po prostu jest to dla mnie wzmocnienie zaprawy w ochronnym murze chroniącym mnie przed światem.
Po za tym lubię uczucie płynięcia w powietrzu na DXM,spacery i rozmyślania są po prostu zajebiaszcze.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.