Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1052 / 77 / 0
BS pisze:
@zioloziolo: też głównie na 4-aco jechałem. Najlepszy psychodelik jakiego dane mi było spróbować ;-)
No na pewno top 5. Ale jesli mowimy tylko o jazdach wglab siebie i tego, co wynosi sie z bomby, to
POLECAM w dawkach > 30mg.
toshiro mifune pisze:
A co powiecie na Ayahuascę?
No to pisalem, ze DMT, jesli masz skad wziac. 5 minut bomby (palone) + idealny s&s tego dnia (paradoksalnie idealny, po prostu tego samego dnia zajebalem gwozdzia zycia, mozna powiedziec, ze puknalem sobie lekko o dno) zmienilo mnie do dzis. Tzn, wyrobilo mi pogarde do stymulantow, zupelnie inne podejscie. Nie milosc + nienawisc ("aaale bym opierdolil kolejny pakiet mefa", a dzien pozniej - "ja jebie, nigdy juz tego nie wciagne), tylko dystans i nawet lekka pogarda.
  • 984 / 6 / 0
chyba nie ayahoasca, chociaż jeszcze zagadam z kumplem czy sie nie podzieli. Jednocześnie w piątek odbiorę 150 mg 4-HO-MET. Nie wiem w jakiej postaci ta ayohoaske on ma, myślałem że to sie je samemu, i z miską pod ręką a nie że do palenia? kwestia przyrządzania? a jaka dawka ho-meta w mięsień? krótsza i mocniejsza bania mi bardzej odpowiada, ilość jaką będę miał starczy tez na kilka razy. A co powiecie na dawki między 50 a 150 4-HO-MET? Na łysiczkach zjadłem zęby, więc psychodeli się nie boję
głupio wyszło...
  • 2775 / 40 / 0
ayahuascę się pije, pali się DMT freebase. Jak się nie boisz to jebaj 30-50mg w mięsień
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 6 / 0
rozpuścić w ilu ml wody? rozdzielę na oko 150 na 3 części, zagotować to na łyżce? w soli fizjologicznej jak mniemam? no i ile trwa cały trip przy podaniu domięśniowym? no i czy po podaniu 30-50mg i.m. samemu "wyrobię"? podkreślam doświadczenie w psychodeli. i czy mam się spodziewać czegoś pięknego raczej czy mega-pizdy i mindfucku, czy to i to razem ? :)
głupio wyszło...
  • 2814 / 15 / 0
toshiro mifune pisze:
rozpuścić w ilu ml wody?
Ilość standartowa dla podania im.
toshiro mifune pisze:
w soli fizjologicznej jak mniemam?
Może być.
toshiro mifune pisze:
no i ile trwa cały trip przy podaniu domięśniowym?
2-3h.

Spójrz w tematy o tryptaminach.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 40 / 0
Wyrobisz spokojnie, taka ilość powinna się rozpuścić w 2.5 ml wody, pewnie nawet mniej będzie trzeba. 2-3 godziny pizdy jak PCP pisze. Powinieneś wyrobić, bez obaw ;-)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 6 / 0
zobaczymy w piątek zatem, pójdzie coś pod 40 mg im. Ponowię pytanie, to ma szanse być przyjemne, czy nie zastanawiać się w tych kategoriach nad tym? Może tą rozmowę do terapii psychodelicznej przerzucić?
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2011 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 2775 / 40 / 0
Ma szansę ;-)
  • 984 / 6 / 0
Dzięki BS, dam znać z eksperymentu :)
głupio wyszło...
  • 1 / / 0
Witam. Jestem okazjonalnym smakoszem(rzadziej niz raz w miesiacu) beta-ketonow jednak nawet ta czestotliwosc powoduje u mnie silne stany depresyjne utzrymujace sie nawet do dwoch, trzech dni po zazyciu - leki, zimne poty, chore sny i nagle przepbudzenia oraz najgorsze to silne wyrzuty sumienia ale nie z tego ze sie nawalilem tylko jakby bezpodstawne. Czy istnieje jakas metoda by ten stan zminimalizowac (poza nie cpaniem;)? czy moze to byc rowniez spowodowane dosc duza iloscia alkoholu spozywana jednoczesnie? zauwazylem ostatnio ze po dobrej najebce wodka (lub takiej 2-3 dniowej gdy jest okazja, choc zdarza sie to baaaardzo radko, najczesciej przy okazji odwiedzin w Polsce :) rowniez mam podobne stany lekowe, taki moralniak ale strasznie spotegowany, negatywne mysli itd. Prosze bardziej doswiadczonych o rade:) pzdr
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.