jak sie bedziecie normalnie zachowywac to nawet nie beda podejrzewac ze macie jakies dragi.
to tak jak bys sobie szedl ulica, spokojnie, rece w kieszeniach, sluchawki w uszach i nagle:
stop! policja!
ni z gruchy ni z pitruchy.
a wiec, mozesz przewozic, tylko zachowuj sie normalnie. i wszelkie narkotyki outside the car, bo jeszcze cie bedzie kusilo zeby troche zasmakowac w srodku :)
wszystko co napisalem jest to fikcja literacka nieznanego pisarza
bulgot pisze:Przeczytalem caly temat zanim posta napisalem - nie bylo sensownej odpowiedzi.trąpka pisze:poczytaj temat, a nie pisz od razu bzdurne pytania, na które odpowiedź była zawarta już wielokrotnie...bulgot pisze:Ewentualnie czy jest spore ryzyko gdyby chciec takie ilosci przewiezc ze soba przez granice?
na forum nikt nigdy nie da ci stuprocentowej odpowiedzi na twoje pytania, najlepiej to przyjedź na miejsce i poodwiedzaj lokalne puby, ważne byś często używał nosa do wyczucia palaczy, bądź przyjacielski i życzliwy, graj na skrzypcach, używaj różowej szminki i staraj się nie garbić
Pewnie, ze nie da, ale akurat moze ktos cos wie - po to chyba jest ten temat, nie?
Nie spinaj sie tak bo nie masz o co i bo ci to nei wychodzi.
Smieszny tez nie jestes. =)
mam się o co spinać, bo wchodze w ten dział by dowiedzieć się jakiś nowinek/ciekawostek jak rozrasta się światek konopny w Czechach, a nie by czytać setny post jakiegoś głąba [wybacz]
FajnieJest pisze:dlaczego wy tak panikujecie?
jak sie bedziecie normalnie zachowywac to nawet nie beda podejrzewac ze macie jakies dragi.
to tak jak bys sobie szedl ulica, spokojnie, rece w kieszeniach, sluchawki w uszach i nagle:
stop! policja!
ni z gruchy ni z pitruchy.
a wiec, mozesz przewozic, tylko zachowuj sie normalnie. i wszelkie narkotyki outside the car, bo jeszcze cie bedzie kusilo zeby troche zasmakowac w srodku :)
wszystko co napisalem jest to fikcja literacka nieznanego pisarza
Jak byś chciał przewieźć narkotyki poza autem? zip przyklejony na dachu? ;)
trąpka pisze:
czasem wystarczy być ekipą czterech gości z uśmiechniętymi mordami [niekoniecznie zjaranymi] by już zaszło podejrzenie co do trzepanki auta.
nadwozie, silnik. no kurwa tyle mozliwosci... przeciez nie bedziesz przewozil 7kg mj za jednym razem...
FajnieJest pisze:wystaczy odpowiednie robocze ubranie, kilka zmeczonych / zaspanych mord i mozna jechac.trąpka pisze:
czasem wystarczy być ekipą czterech gości z uśmiechniętymi mordami [niekoniecznie zjaranymi] by już zaszło podejrzenie co do trzepanki auta.
nadwozie, silnik. no kurwa tyle mozliwosci... przeciez nie bedziesz przewozil 7kg mj za jednym razem...
ogólnie to wieźlismy 4 gramulce czecha w środku auta i pies tego nie wyczuł, nie pytajcie jak, nie mam pojęcia, pewnie jakiś straszak
ja na szczescie nie mialem nigdy kontroli ani niczego z tego typu. pan policjant poswiecil tylko latarka, poprosil wyjsc z samochodu, pokazac prawko. spojrzal tylko na kolegow i spytal dlaczego tak spia. odpowiedzialem ze juz zmeczeni sa praca i ja teraz kieruje, bo wracamy z wloszech. :)
Wydaje mi się jednak, że gdyby pałaże mieli normalnego psa to wyczuł by bez problemu zielsko, wtedy to musiał być straszak, po to, by "Ci posiadający" się obsrali i spanikowali. Tak mnie się zdaje.
lece spać, mocna godzina
albo jakis stary, albo nie sluchal komend. chuj wie.
Siedzę w uk i ostatnio znajomy wspominał mi coś o jakieś nowości czeskiej, coś na k chyba się nazywało, ale teraz to w sumie nie pamiętam.
Może wie ktoś o co mi chodzi i wypowiedział by się na ten temat.
Dziękuję
popularny ostatnio w czechach.
Często podawany drogą per rectum.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.