Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
pokolenie Ł.K. pisze: Djusza(n)man, z tych wszystkich rzeczy , które wymieniłaś LSA generalnie chyba najbardziej siada na oddech, tak, że jeśli dałaś radę przy nasionach, winno być ok.
No nic, zaryzykuje... Mam nadzieje ze mój organizm mi w tym nie przeszkodzi ;)
-Paracelsus
Djusza(n)man pisze: LSA na oddech..hmm.. albo ja jestem jakaś dziwna, ale to jedyna substancja która nie wywołała u mnie problemów z oddychaniem..
A co do 2C-E to tylko nie nastawiaj się, na problemy, bo jeszcze je sobie wmówisz i metodą autosugestii Twój organizm sam je spowoduje. Czekam na przesyłkę z 2c-e, pewnie jak dojdzie to chętnie spróbuje tego wynalazku i powiem Ci jak było ze mną ;) Raczej nie nastawiam się na żadne nieprzyjemności, jestem święcie przekonany, że załaduje się bez najmniejszego problemu :)
Bodyload po LSA to najwieksza kurwa z jaką miałem do czynienia.
Sam mam astme, a te trudności z oddychaniem na wejsciu 2c-e nie zawsze występowały, ale jak juz były to naprawde delikatne... Pomagało mi wtedy złapać choćby jednego buszka trawy i oddech wracał do normy choć nie było to wcale konieczne.
Nawet jeżeli Ty tego doświadczysz to nie będzie to bardzo uporczywe i będzie trwalo chwile, ale dąże do tego byś za wszelką cene starała się tym nie przejmować, ani nad tym rozmyślać bo może Ci to zgotować bardzo nieciekawego Bad tripa...
Edit:
Sorry za offtop.
Elian jeszcze nie doszło 2c-e? Ja tak jak pisałem w 'kupowaniu RC' w poniedziałek dostałem info że przesyłka została wysłana... Doszła wczoraj pare minut przed 14'tą. Kurier mówił, że o w pon. o 16'ej paczucha rozpoczeła podróż w moje łapska :-)
Nagi Twój umysł wśród Pierwszej Bramy Do Świata Magii!''
A co do bodyloada w porównaniu do LSA to podpisuje się pod opinią, że LSA ma ostrzejsze ładowanie.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
A może by tak zrobić sobie test na alergie? Stworzyć roztwór wodny i wkroplić go sobie na "ranę" zrobioną igłą. Hehe.. a może lepiej nie, bo znając życie bąbel by wyskoczył bez względu na to co bym sobie wkropliła. I nie potrzebnie bym się zeschizowała. Jak robili mi test na alergie to babka dziwnie się na mnie patrzyła kiedy test ujemy wyszedł dosyć...dodatnio... ;] No ale nie dostosowałam się do instrukcji Pani Dr. odnośnie nie brania żadnych leków (choć to nie były w tym przypadku leki :-p ) tydzień przed..
Ester, a po fecie nie masz "lekkiej gorączki"? :-D
-Paracelsus
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.