Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wszystko mi wolno, ale ja niczemu nie oddam się w niewolę.
nevermind....
Druga sprawa - w syropie a nie w tabletkach. Działa po około godzinie. W tabsach - około 2 h. No i dorzuć kodeinę. Faza bardzo przyjemna i dość szybko się zaczynająca.. Testowałem na dawkach około 300 mg.
Przy łączeniu z kodeiną stosunek kody do DXM: 8 (koda) : 1 (DXM).
po takim zabiegu wchodzi piorunem
kalafon pisze:Chyba za bardzo się nie rozumiemy. Możesz mi powiedzieć ile trzeba wypić syropu by mieć odpowiednik 900mg DXM ?
Czytamy:
Acodin 300, (15 mg + 50 mg) / 5 ml, syrop, 100 ml
Czyli - 5 ml syropu to jest 15 mg DXM.
Dzielimy 100 ml przez 5 ml = 20 dawek. Czyli 1 butelka syropu jest równoważna z 20 tabletkami Acodinu. Podsumowując, mamy w 1 butelce 300 mg DXM.
Aby wlać w siebie 900 mg musisz wypić 3 butelki.
:old:
Chyba tak wypróbuję za parę godzin po czym coś zjem.
To co tutaj piszę nie ma na celu nakłaniania kogoś do tego aby coś wziął.
Wszystko co piszę jest fikcją,nic nie znaczącą.
Co Cię nie zabije,to Cię wzmocni.
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.