Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 182 / 1 / 0
250 mg o 1;30 po 2 lekki nieogar i cos tam kopie, o 3 dorzucilem drugie 250 i siedze i mam wyjebane kocham ludzi ciesze morde slucham muzy i placze ze nie mam juz metedronku kurwa to jest cudooooooooowneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hahahaah chcialem grac w PEsa ze sluchawkami na uszach ahahaha ale mi sie oczy zamykaja haha czuje sie jakbym noddowal lol nie da sie grac bo mam w dupie ten mecz hahahaha :D

chujowo ze tak krotko dziala :( juz prawie nic a dopiero 4;20 ;<
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2010 przez Chris, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 176 / 5 / 0
Jką miałeś mefową tolerke ile mefa w ostatnim czasie i kiedy ostatni raz??

W cholere bo nie wiem czy ten metedron działa tak(raz sałbo innym razem mocno) ze względu na małe dawki, czy to po prostu loteria??

Mam tego nie 1,2g od chyba 2 miesięcy nietknięte. nie wiem czy walić delikatnie po 150-200 czy odrazu 250-500 tak jak mef?? Po ostatnim opisie chrisa mam dylemat.
i może jakś mix z pFPP??

Na razie czekam aż tolerka z mefa mi opadnie.. abstynencji ciąg dalszy.
  • 182 / 1 / 0
Tolerki na mefedron nie mialem zadnej, zzarlem moze ~grama w zyciu i tyle. a przed wczorajszym metedronem caly tydzien walenia bufedronu. A jednak zadzialal :P Na Twoim miejscu bym ładowal 250-300mg oral jesli nie masz tolerki, z tolerka na mef bym sie pokusil o 400-500, ale wiadomo, na kazdego inaczej dzialaja inne dawki.
  • 1558 / 18 / 0
a zje te 500mg i go wypierdoli z butów na 5h :D to by było!!
  • 182 / 1 / 0
Ja bym nie narzekal :D
  • 278 / 3 / 0
Taka mała dygresja..
Bawcie się tak dalej... Aż któregoś wieczoru na "locie" pierdolnie wam serducho lub przegrzanie organizmu... Ludzie byly juz zgony po tym, a kazdy zdaje sobie sprawe z tego co by było gdyby przykładowy "Franuś został kolejną ofiarą"dopalaczy" ... media resztą by się zajęły.
Moj post nie jest skierowany do kazdego usera ktory udziela się konkretnie w tym temacie :) - po prostu takie cos przychodzi mi na myśl, kiedy czytam niektóre wypowiedzi prześcigające się w ilości wciagnietego towaru, "krew z nosa bo sprzęcior zajebisty". Zapewne efekty uboczne poznamy za pare lat i dopiero zaczniemy sie zastanawiać czy warto było :).
Przede wszystkim
Stay safe everyone
  • 56 / / 0
radził bym jednak z metedronem uważać faktycznie przy dużych działa nieporównywalnie inaczej niż przy tych zalecanych ale łatwo w takim stanie niechcący przeholować a to może być później bardzo nieprzyjemne

substancja fajna jednak mocno degraduje organizm i doskonale wiem co mówię. Po kilku dniach zabawy z dawkami powyżej 300mg może być nieciekawie.

U mnie substancja sklasyfikowana jako bardzo rekreacyjna a w uwagach zaznaczone, żeby przed zarzuceniem niemiec pod ręką więcej niż potrzeba
  • 13 / / 0
wlasnie dostalem paczke z miedzy innymi SYNERGY. w opak sa 2 pillsy. mix po 100 mg metedronu i 150 metylonu w kazdej. czy jedna starczy a po .. czasie kolejna czy na raz dwie?
jak myslicie dobrze to zadziala? mix wydaje sie byc obiecujacy
ps. chcialbym w MIARE normalnie wygladac na iprze...
  • 519 / 2 / 0
Jeśli nie masz doświadczenia z stymulantami to jedna porobi pięknie(tzn mnie by porobiła)
  • 182 / 1 / 0
Kolejny raz dalem szanse metedronowi w postaci kapsulek EXCITE z tripshopu, ktore dostalem gratisem. Podobno mialo tam byc 180 mg na kapsulke, postanowilem zjeść 2. Po wysypaniu do kieliszka zawartosci celem wypicia moim oczom ukazala sie ostra zena. Ni chuja nie bylo tam 360 mg. Zarzucilem na pusty zoladek o 16;50, o 17 straszliwy nieogar, podwojne widzenie i megaeuforia. Przy akompaniamencie krzykow matki ( PRZESTAN BIEGAC PO TYM DOMU!! ) postanowilem uciec do blokowej piwnicy. Straszliwa euforia i straszliwy speed. Wspaniała sunstancja. Jednakze o 17;30 juz calkowity brak efektów. Jesli gram tego ma starczyc na 2h~ zabawy to chyba jednak podziekuje. Wspaniala substancja ale ketony mnie chyba nie kochają i schodza, gdy pragne, by trwalo to jak najdluzej. Podobno miala byc duzo dluzsza faza niz po mefedronie a znów okazalo sie ze 30 minut to max na co stac mefedron. Reasumujac bylo pieknie acz krotko :(
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.