hahahaah chcialem grac w PEsa ze sluchawkami na uszach ahahaha ale mi sie oczy zamykaja haha czuje sie jakbym noddowal lol nie da sie grac bo mam w dupie ten mecz hahahaha :D
chujowo ze tak krotko dziala :( juz prawie nic a dopiero 4;20 ;<
W cholere bo nie wiem czy ten metedron działa tak(raz sałbo innym razem mocno) ze względu na małe dawki, czy to po prostu loteria??
Mam tego nie 1,2g od chyba 2 miesięcy nietknięte. nie wiem czy walić delikatnie po 150-200 czy odrazu 250-500 tak jak mef?? Po ostatnim opisie chrisa mam dylemat.
i może jakś mix z pFPP??
Na razie czekam aż tolerka z mefa mi opadnie.. abstynencji ciąg dalszy.
Bawcie się tak dalej... Aż któregoś wieczoru na "locie" pierdolnie wam serducho lub przegrzanie organizmu... Ludzie byly juz zgony po tym, a kazdy zdaje sobie sprawe z tego co by było gdyby przykładowy "Franuś został kolejną ofiarą"dopalaczy" ... media resztą by się zajęły.
Moj post nie jest skierowany do kazdego usera ktory udziela się konkretnie w tym temacie :) - po prostu takie cos przychodzi mi na myśl, kiedy czytam niektóre wypowiedzi prześcigające się w ilości wciagnietego towaru, "krew z nosa bo sprzęcior zajebisty". Zapewne efekty uboczne poznamy za pare lat i dopiero zaczniemy sie zastanawiać czy warto było :).
Przede wszystkim
Stay safe everyone
substancja fajna jednak mocno degraduje organizm i doskonale wiem co mówię. Po kilku dniach zabawy z dawkami powyżej 300mg może być nieciekawie.
U mnie substancja sklasyfikowana jako bardzo rekreacyjna a w uwagach zaznaczone, żeby przed zarzuceniem niemiec pod ręką więcej niż potrzeba
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.