Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema ludzie probowalem dzisiaj Robitussin - smak dobry , dzialanie troszke za slaby , ale akurat pomoglo mi w depresji ocena DObra w anglii ciezko samemu tym bardziej ze sie nie ma floty na inne specyfiki co prawda nie umywa sie do naszego ACO w dzialaniu bo lubie mocny szit ale jest ol rajt :)
Uwaga! Użytkownik rapkomitywa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 1 / 0
3 dni temu zaaplikowałem sobie jeden cały syrop podajrze 100ml "Acodin Junior" jak obliczyłem cały syrop ma tyle DXM co 10tabletek,lecz działanie było jak po dobrych 30tabsach(nie raz testowane).Wypiłem syropek i jeszcze dopiłem wódeczką po czym położyłem się spać o godzinie 23...Obudziłem się o 2 w nocy z niezłą banią.Nogi mi urwało i miałem coś takiego że leżę w łóżku,otwieram oczy i nic,zamykam i słyszę jakby tysiąc głosów.Ogólnie śmieszna bania,ale zeszła po około 2godzinach od wejścia bani.Nie żałuję,ale syrop i tak wychodzi drogo.Czyli polecam banie,ale nieopłacalnie.
  • 351 / 8 / 0
generalnie pilem to gowno i nie dopilem do konca obrzydliwy smak mimo ze z cola mieszalem... <rzygi> ;d;d nie polecam, dzialanie tez takie z dupy mimo ze poparte koda. nigdy wiecej. aha i to nie junior tylko zwykly syropek acodin 300 pozdro
totalny popierdoleniec ze mnie jest generalnie
  • 652 / 3 / 0
Hmm... poszedł syropek na dwa łyki, zobaczymy jak będzie.

EDIT: No, nawet-nawet :)
Wielcy są wielcy tylko dlatego, że my klęczymy.
  • 59 / / 0
Piłem Acodin 300, w smaku obrzydliwy i do tego włosy wypadały na drugi dzień. Faza 'normalna'. Tabletki jednak lepsze są.
"Bądźmy dla siebie dobrzy, a świat będzie lepszy"
  • 2 / / 0
Sorry za odkopanie tematu... ale w pl, z syropem problemu nie ma zadnego, zupelnie... od pol roku, mieszkam w uk, tutaj syropow zawierajacych DXM jest od zatrzesienia, niestety, maja w sobie niska zawartosc tej substancji, max po 225mg w 150ml... do tego smak, kazdego z nich jest tak obrzydliwy, ze smak kaszlodynu wydaje sie takim pieknym wspomnieniem... o tabletkach mozna zapomniec, w ogole nie ma sensu ich kupowac. drogie, jedna ma 2mg, kosztuja tyle co syrop, a w opakowaniu jest 10-12. Do tego, syropy w wiekszosci zawieraja domieszki roznych syfow. zaczynajac od pseudoefedryny, konczac na jakis srodkach ktora powoduja sennosc, ktorej nie da sie pokonac. przynajmniej nie przy dawce jakiej ja potrzebuje... mowie tu o 1100mg, wiec wyobrazcie sobie jak nieprzyjemne jest picie takiej masy tego syfu.
  • 111 / 4 / 0
DXM syrop, miałem, niestety okację teraz spróbować (TussiDrill),
na początku fajnie, dysocjacja + baka do tego. Super się komponowało.
Lecz potem..
Ostre bulgotanie w brzuchu, ucisk jelit, chęc na wymioty i zmuła.
Siada na żołądku powodując wzdęcia,
Odradzam, nie polecam.
Uwaga! Użytkownik Montebur nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 12 / 0
Korzystałem wiele razy z syropu Acodin 300, polecam, do tego wrzucam 10 tabletek aco 10-15 minut przed syropem no i wiadomo, sok grejpfrutowy z godz przed, + popijam nim syrop. Gdy dex już dość mocno wejdzie, leci syty buch z bonga a potem? Potem dzieją się cudowne rzeczy %-D
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 438 / 14 / 0
Syrop 300mg to ścierwo w porównaniu do 450mg Tussi, jest miazga.... Raz na jakiś czas lubię małe dawki. Moje eksperymenty czyli 1 opakowanie Tussi 450 mg i do tego piwko - myślę że taki mix zaskoczyłby niejednego. W ogóle porównując Tussi do syropu to serio wypada naprawdę blado..... Pod żadnym względem nie opłaca się kupować syropu Acodin 300. Tussi 450mg w porównaniu do tego szamba wystrzeliło mnie w kosmos (a zaznaczam, że i grubo ponad 1000mg się brało...)
  • 438 / 14 / 0
No dobrze, teraz napiszę na spokojnie o co mi chodziło. Jako, że kiedyś nie miałem za dużo do czynienia z syropami, a teraz po delegalizacji Aco trochę mam to chciałbym się podzielić moimi spostrzeżeniami.

Nie wiem jak ten syrop się wchłania ale po wypiciu jednego ledwo czuć działanie. Przykładowo 2 syropy czyli łącznie 600mg działają na mnie słabiej niż jedno opakowanie Tussi 450mg. Jeśli macie tylko jak to kupujcie Tussi. Syrop nie dość, że smakuje jak rzygi to słabiej działa i wolniej wchodzi. Ostatnimi czasy piłem dużo syropu i jak wczoraj walnąłem opakowanie Tussi. Zapiłem też jak zwykle browarkiem i dosłownie wywaliło mnie z kapci... Syrop to szajs.

Wydaje mi się nawet bo kiedyś łączyłem przykładowo 1 syrop plus 1 opakowanie Tussi, że byłem wtedy bardziej zmulony i syrop spowalniał ogólne działanie wszystkiego co zażyłem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.