4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
"Produkowana w Izraelu substancja o nazwie Mefedron to pochodna efedryny." ... ach te media ... :rolleyes:
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Smileyman »
co taka cisha? czy wszyscy juz zmarli po smiercionosnym mefie!? ehehhe
Uwaga! Użytkownik Smileyman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
A ile go można wpierdalać? %-D Ja sobie robię przerwę, na regenerację oraz spadek tolerancji. Żadna frajda kiedy nie ma już takiego kopa na starcie i kiedy potrzeba minimum 1-1,5g na noc dobrej zabawy w towarzystwie mefa :rolleyes: To chyba największa wada substancji z tej rodziny, z czasem działanie coraz bardziej słabnie i tylko lawinowo zwiększa się dawki, żeby uzyskać jako takie satysfakcjonujące efekty, a wynikiem czego głównie jest tylko pobudzenie bez pożądanej euforii i problem ze snem :-/
  • 304 / / 0
pozniej juz trzeba niezle kombinować żeby poczuć to co na poczatku zabawy z mefem np. zwiekszać dawki mieszać snorta razem z doustnym podaniem itd moje zdanie jest nawet takie że później sie tylko opłaca doustnie brać jak sie ma juz niezla tolerke żeby po dwce wyciagnać przynajmniej te pol godziny euforycznej bani.
Chyba już nic nie wiem. nie ma nas a co ?
jestem tu gdzie jestem!
  • 73 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: goral123 »
Siemka!

Probowaliscie znieśc stymulacje po meph np Alprazolem? Mam to pod nazwa handlowo NEUROL i ma 1mg w tabletce. Nigdy wczesniej nie wrzuclem Alpro. Ile wziasc zeby znesc stymulacje a zeby eufo zostala. I ewentualnie ile wzisc na koniec bani zeby szybko i dobrze zasnac.

Jesli sie myle to mnie na dobra droge sprowadzcie- po Alprazolu puls powinien byc nizszy? Bo tez o to chodzi zeby nie meczyc serca.

Pozdro i wesloych swiat xD
  • 1233 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Xanax to lek przeciwlękowy i uspakajający, ale serducho wcale nie musi po nim wolniej bić. Do Twoich wymagań bardziej pasują jakieś beta-blokery.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Na mnie 2-3mg alprozalamu działa nasennie po zabawach z mefem całkiem dobrze, benzo stosuję sporadycznie i tylko w celach nasennych więc nie mam żadnej tolerancji itd.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SkyRider »
A czy probaowal to kos brac bedac na ssri? W sieci malo info na ten temat. Ja jestem na 40mg paroxetine i mialem 3 podejscia do tego produktu.

Pierwszy raz towar mialem z jmdweb rozrobilem z cola i w ciagu nocy pochlonolem jakies 750mg(wtedy jeszczebylem na 20mg paroxetyny) Ogulnie bardzo przyjemnie ale bez rewelacji po prostu dobre samopoczucie i gadatliwosc, nie spalem cala noc a na drugi dzien czulem sie bardzo dobrze do popoludnia czulem malego spida i caly czas gadalem

Drugi raz babelki z "wielkiej milosci". Jak tulko przyszly, okolo 12, polknolem jedna kapsulke. godzine potem czulem sie jak po dobrym dropsie, mrowienie, milosc, muzyki sluchalo sie boskocale popoludnie i noc czulem sie naspidowany i w bardzo dobrym chumorze, nie spalem cala noc.

Po raz 3 wziolem 3 kapsulki od wczesnego popoludnia do polnocy bylo jak wyzej, z wyjatkiem ze na drugi dzien czulem sie wyzbyty z wszelkichemocji ale 200mg 5-htp pomoglo calkiem dobrze.

Najgorsze co mi przeszkadzalo to walenie serca, za drogim razem po jednej tabletce towarzysylo mi ponad 12 godzin o 3cim razie nie wspomne :-/ Macie na to jakis sposob? I co mozecie polecic na zasniecie zolpidem, benzodiapeminy?

Jeszcze jedno ktos twierdzil ze babelki to mephedron ja znalazlem trip reporty na erowigu ludzi twierdzacych ze to methylon "wielka milosc " nie raczy podac zawartosci tych kapsulek. Jak to wlasciwie jest

Aaaaaaa niedlugo bede bral buprion razem z paroxetyna 300mg i 40mg dziennie ciekawe jak podzialaja babelki z miksem ww
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2009 przez SkyRider, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
wedlug mojej wiedzy i tego co sie dowiedzialem babelki to meph ( nie mam pewnosci czy w 100% czysty ) a methylone jest w blissach

co do laczenia z ssri to troche info bylo na champie ale kilka tyg temu zakonczylo swoja dzialalnosc - moze w archiwum duckduckgo cos bedzie

wiem ze ludzie pomagaja sobie benzo by zasnac ale to moze oni sie wypowiedza lub gdzies jeszcze wyczytasz...
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ostro »
Czy mephedron można porównać w jakiś sposób z metkatynonem? Tzn próbowalem metkatynonu ale chciałbym mieć odniesienie czy mefedron to zupelnie inna (wyższa) liga? i jak się ma w zestawieniu z metkatem który wkońcu tez jest dość mocno euforyczny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.