jestem tu gdzie jestem!
Probowaliscie znieśc stymulacje po meph np Alprazolem? Mam to pod nazwa handlowo NEUROL i ma 1mg w tabletce. Nigdy wczesniej nie wrzuclem Alpro. Ile wziasc zeby znesc stymulacje a zeby eufo zostala. I ewentualnie ile wzisc na koniec bani zeby szybko i dobrze zasnac.
Jesli sie myle to mnie na dobra droge sprowadzcie- po Alprazolu puls powinien byc nizszy? Bo tez o to chodzi zeby nie meczyc serca.
Pozdro i wesloych swiat xD
Pierwszy raz towar mialem z jmdweb rozrobilem z cola i w ciagu nocy pochlonolem jakies 750mg(wtedy jeszczebylem na 20mg paroxetyny) Ogulnie bardzo przyjemnie ale bez rewelacji po prostu dobre samopoczucie i gadatliwosc, nie spalem cala noc a na drugi dzien czulem sie bardzo dobrze do popoludnia czulem malego spida i caly czas gadalem
Drugi raz babelki z "wielkiej milosci". Jak tulko przyszly, okolo 12, polknolem jedna kapsulke. godzine potem czulem sie jak po dobrym dropsie, mrowienie, milosc, muzyki sluchalo sie boskocale popoludnie i noc czulem sie naspidowany i w bardzo dobrym chumorze, nie spalem cala noc.
Po raz 3 wziolem 3 kapsulki od wczesnego popoludnia do polnocy bylo jak wyzej, z wyjatkiem ze na drugi dzien czulem sie wyzbyty z wszelkichemocji ale 200mg 5-htp pomoglo calkiem dobrze.
Najgorsze co mi przeszkadzalo to walenie serca, za drogim razem po jednej tabletce towarzysylo mi ponad 12 godzin o 3cim razie nie wspomne :-/ Macie na to jakis sposob? I co mozecie polecic na zasniecie zolpidem, benzodiapeminy?
Jeszcze jedno ktos twierdzil ze babelki to mephedron ja znalazlem trip reporty na erowigu ludzi twierdzacych ze to methylon "wielka milosc " nie raczy podac zawartosci tych kapsulek. Jak to wlasciwie jest
Aaaaaaa niedlugo bede bral buprion razem z paroxetyna 300mg i 40mg dziennie ciekawe jak podzialaja babelki z miksem ww
co do laczenia z ssri to troche info bylo na champie ale kilka tyg temu zakonczylo swoja dzialalnosc - moze w archiwum duckduckgo cos bedzie
wiem ze ludzie pomagaja sobie benzo by zasnac ale to moze oni sie wypowiedza lub gdzies jeszcze wyczytasz...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.