Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
piwo tyskie ponad wszystkie znacie takie coś ?
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 589 / 1 / 0
Jezu nie piłem.
Znam hasło z reklamy w górach, ileś tam lat temu, teraz nie widziałem tego.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 7 / 0
leamas pisze:
Jezu nie piłem.
Czymkolwiek by nie było musi być lepsze od fresco. :D
  • 589 / 1 / 0
No dobra, korek trochę zajeżdżał, z tego co pamiętam, ale przyznaj, bywało gorzej. :-)
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 7 / 0
Blefujesz pisze:
piwo tyskie ponad wszystkie znacie takie coś ?
Ja słyszałem "Piwo Tychy czyści kichy" lub takie coś. ;]

@leamas: dawno i nieprawda ;]
  • 589 / 1 / 0
Stare czasy lubią kwasy, te kwasy, fresco przy tym to kawior.
  • 352 / 4 / 0
Ostatnim czasem przeżucilem sie z browara, na wino . Pije Egri Bikaver i bardzo to wino uznaje. Ogólnie wino działa na mnie znacznie przyjemniej, niż inne alkohole . Rano nigdy nie mam kaca, a samopoczucie jest zajebiste:)
  • 2013 / 84 / 0
A co kurwa z Agropolem? Miód-Lipka nie smakuje? :-D Albo Żoladkowe. Mmmm...
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 3 / / 0
Agropol waliłem od gimnazjum aż do połowy liceum. Miodowo-lipowego to nigdy nie mogłem zdzierżyć, zawsze wiśnia albo owoce lasu :) Teraz myśleć o tym nie chcę ;P Ostatnio Komandosa z sentymentu wypiłem, ale na ogół piję Kadarkę.
  • 1519 / 20 / 0
Wino marki "Patyk", najlepszy rocznik to.. wtorek %-D

Ja to sie w winach lubuje bardzo ale też nie uwazam że trzeba wydawać majątek na dobre wino, za kilkanaście złotych można zakupić naprawde zacny trunek, nawet takie fresco czy kadarka od biedy . Ale białe wina jakoś nigdy mi nie podchodziły, ostatnio nawet zgage miałem po nich. Zaś czerwone ładnie działa na trawienie i układ krwionośny. Preferuje półsłodkie.
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?