Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2129 / 30 / 0
Ktoś może próbował Ipomoea Violacea " Mexico " z MO ? http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... Itemid=127. Jest to odmiana heavenly blue sprowadzona z Meksyku. Różni się jakoś znacząco od nasion Ipomoea Violacea sprzedawanych w innych sklepach etnobotanicznych tudzież ogrodniczych ?
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pankkkkapica »
Może macie jakieś sposoby na konsumpcję ? nie chce mi się z ekstrakcją pieprzyć w sumie. I co na ból brzucha, wymioty etc. aviomarin 1,2 ?
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2009 przez pankkkkapica, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik pankkkkapica nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / / 0
Nieprzeczytany post autor: therakognita »
Jest to odmiana heavenly blue sprowadzona z Meksyku. Różni się jakoś znacząco od nasion Ipomoea Violacea sprzedawanych w innych sklepach etnobotanicznych tudzież ogrodniczych ?
Nie zauważyłem znaczących różnic.
“Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power. If you realize that you have enough, you are truly rich.” Tao Te Ching
  • 2129 / 30 / 0
Nie zauważyłem znaczących różnic.
Czyli tak jak myślałem- typowy chwyt marketingowy. Nasiona prosto z Meksyku, rzekomo o większej zawartości LSA. Tralala :-) A tak w ogóle, to wystarczy zaopatrzyć się w jakieś iMAO i z każdych nasion robią się iście szatańskie w działaniu.
Może macie jakieś sposoby na konsumpcję ? nie chce mi się z ekstrakcją pieprzyć w sumie
Jedzenie, ekstrakcja, trzymanie zmielonych nasion pod językiem. Trzy metody, innych nie ma. Każda ma swoje wady i zalety.
I co na ból brzucha,
Przyjmowanie nasion po posiłku, popijanie dużą ilością płynów, ewentualnie buch mj.
  • 381 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: carnage9 »
http://shamanshop.pl/sklep/product_info ... cts_id=341

Testowal ktos moze? Hm bo mi nazwa ekstrakt kojarzy sie z tym, ze moze wyekstrahowali LSA i wbili do tych tabletek.
Tańcząc w ogrodzie światła...
  • 2129 / 30 / 0
Hmm skład ten sam co w Druid's fantasy, z tą różnicą, że jest tu więcej ekstraktu. Większa moc w jednej kapsułce, ale efekty te same. Jakoś bardziej ufam nasionom niż tym wszystkim kapsułkom, choć nie twierdzę, że nie potrafią oczarować, zwłaszcza przy pierwszym spotkaniu.
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: el colgado »
Wygląda na to że jest więcej extraktu (LSA), co za tym idzie ciekawsze, mocniejsze działanie i możliwe że jest czystszy więc mniejsze bóle brzucha albo ich brak-domyślam się tylko. Jeśli faktycznie tak by było produkt może się okazać bardzo dobrą alternatywą dla nasion.
Jak ktoś spróbuje niech da znać koniecznie u mnie narazie krucho z $
Uwaga! Użytkownik el colgado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: carnage9 »
Zjedz 3 mysle na poczatek coby moc poznac, chociaz jak chcesz sie czuc bezpieczniej 2 beda dobrym rozwiazaniem.
Tańcząc w ogrodzie światła...
  • 145 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sky »
Podobnie jak przy Druidach trzymaj się pewnych zasad tzn
bierz na w miarę pelny zolądek, popijaj od czasu do czasu wodą, a przed pigulkami wypij sok z czarnej porzeczki-może wzmocnić dzialanie.
Weź najpierw 2 a po ok 1-2 godzianach zadecyduj czy wziąść kolejne. Domyślam się że te 5 do dawka maxymalna ale lepiej nie brać 5 na raz tylko sobie rozłożyc na np 2+2 czy 2+1-obserwuj siebie i zdecyduj czy brac dalej czy już nie.

Napisz jak wrażenia sam jestem zainteresowany tym produktem.
  • 276 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Skipper »
Witam.

Mam zamiar zaaplikować Morning Glory zakupione w tripshopie, http://www.tripshop.pl/euphoric-pills-m ... lacea.html. Będzie to moje pierwsze doświadczenie psychodeliczne. Jaką dawkę powinienem spożyć by nie było za mocno? (Nie sugeruje się Erowidem). 1 tabletka zawiera 500mg sproszkowanych nasion Ipomea Violacea. Aha, i co jeśli chodzi o rozkład czasowy i ewentualnie set & settings? Z góry dziękuję za rzetelną instrukcję.

Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik Skipper nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".