Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
Jest to odmiana heavenly blue sprowadzona z Meksyku. Różni się jakoś znacząco od nasion Ipomoea Violacea sprzedawanych w innych sklepach etnobotanicznych tudzież ogrodniczych ?
Nie zauważyłem znaczących różnic.
Może macie jakieś sposoby na konsumpcję ? nie chce mi się z ekstrakcją pieprzyć w sumie
I co na ból brzucha,
Testowal ktos moze? Hm bo mi nazwa ekstrakt kojarzy sie z tym, ze moze wyekstrahowali LSA i wbili do tych tabletek.
Jak ktoś spróbuje niech da znać koniecznie u mnie narazie krucho z $
bierz na w miarę pelny zolądek, popijaj od czasu do czasu wodą, a przed pigulkami wypij sok z czarnej porzeczki-może wzmocnić dzialanie.
Weź najpierw 2 a po ok 1-2 godzianach zadecyduj czy wziąść kolejne. Domyślam się że te 5 do dawka maxymalna ale lepiej nie brać 5 na raz tylko sobie rozłożyc na np 2+2 czy 2+1-obserwuj siebie i zdecyduj czy brac dalej czy już nie.
Napisz jak wrażenia sam jestem zainteresowany tym produktem.
Mam zamiar zaaplikować Morning Glory zakupione w tripshopie, http://www.tripshop.pl/euphoric-pills-m ... lacea.html. Będzie to moje pierwsze doświadczenie psychodeliczne. Jaką dawkę powinienem spożyć by nie było za mocno? (Nie sugeruje się Erowidem). 1 tabletka zawiera 500mg sproszkowanych nasion Ipomea Violacea. Aha, i co jeśli chodzi o rozkład czasowy i ewentualnie set & settings? Z góry dziękuję za rzetelną instrukcję.
Pozdrawiam
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".