Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 116 / 3 / 0
U mnie piorunujące efekty dawał speedball z 3-MMC i morfiny. To w sumie bardziej euforiaball niż speed, bo speeda to 3mmc za dużo nie ma, ale to i dobrze bo na serducho nie siada. A do tego dobrze jest przypalić lufkę
"Najtrudniej dotrzeć do samego siebie." Marek Aureliusz
"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
  • 173 / 23 / 1
Robiłem swego czasu biedaballa z BF'a i alfy, obydwa waporyzowane. Na dopaleniu alfy zaczął się jedynie pisk w uszach, szybko przeszedł i została taka alfa pozbawiona psychoz, z wyczuwalnym pozytywnym działaniem opio. Wydaje mi się, że chyba dość dobrze to wyszło, lecz nie mam porównania z biedaballami(i oryginalnym speedballem też) z innych substancji.
  • 788 / 20 / 0
A próbował ktoś bf'a z mefedronem? (palony bf i wciągany mef)
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 721 / 3 / 0
Ja probowalam i bylo calkiem spoko, byle mefa nie za duzo i jest git ;]
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 109 / 2 / 0
w3ird pisze:
Ja probowalam i bylo calkiem spoko, byle mefa nie za duzo i jest git ;]

mefa nie mam ale metamef tak ale zrezygnowalem bo kilka dni temu mialem ciag na Ketonach -

Dlatego dzisiaj zrobilem 2 paki kota (2 przepłuczki ) razem w pompie z 11mg BF ale wszystko P.R - czy jest sens dodawać gibla albo KLON - bo nie wiem czemu (wytłumaczcie mi po tym 'speedballu" jest srednio - na poaczatku byly male noddy i nie czułem kota a teraz wszedł kot (moze waporyzywać do tego troszke BF)?
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 858 / 19 / 0
zbyt slaby stymulant za mocne depresanty to chyba jest rozwiazanie twojego problemu :-)

albo metkata zjadly kałowe potwory %-D
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 7 / / 0
Nie mam żadnego punktu odniesienia, ale miks waporyzowanego z e-papierosa butyr-fentanylu z wciąganym nosem 2-FMA był bardzo przyjemny. Najpierw wdychałem kilka buchów opioidu, by następnie poprawić kreską stymulantu. Przez pierwsze 30 min utrzymywał się stan błogiego body high, fentanylowej euforii na sterydach. Potem ten efekt powoli słabł, całkowicie wygasając po ok. 2-3 godzinach.

Samo 2-FMA działa na mnie beznadziejnie, a B-F kapryśnie, natomiast synergia tych dwóch substancji wprowadzała mnie w stan lekkiej katatoni, kiedy to nie chciało mi się nawet za bardzo iść do łazienki. Na predatorach z tego forum ten miks nie zrobi pewnie dużego wrażenia, ale generalnie ostrzegam przed jego dużym potencjałem uzależniającym ;)
Uwaga! Użytkownik swayze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 3 / 0
Mewa plus makiwara heheehhe zapodać iv. nie było jak bo odpału nie umiem zrobić musiałem się zadowolić zupą ale i tak było git.
Uwaga! Użytkownik Cezarro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
1mg alpry + 1mg etizolamu+450mg kodeiny i na peaku 150mg mefedronu i.v.- bardzo, bardzo przyjemne. Mimo, ze benzosy z mefem na pierwszy rzut oka nie bardzo tutaj pasuja, to w praktyce wszystko pieknie mi sie zgralo. Brak rozjebania, zbytniego nastymulowania, mocna euforia, spokoj, blogosc. Dodam, ze jak 450mg kodeiny ledwie mnie smyra to tutaj czulem ja b. wyraznie.

150mg mefa + 0,7mg fenta i.v. w jednej pomce- przytlaczajacy wjazd, mocne rozjebanie mysli, srednio dla mnie przyjemne.
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2015 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2652 / 382 / 0
fentanyl nie nadaje się do speedballingu, bo nie ma typowego "wjazdu", jaki występuje np. po podaniu heroiny.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.