Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Debson »
"Strona nie jest ofertą handlową, autorzy strony nie namawiają do kupna jakichkolwiek z wymienionych na stronie środków! Jest to strona o charakterze edukacyjno-informacyjnym" - notka ze strony glownej, nienormalny gdzie ty widziales tu oferty handlowe ? Tak pozatym takich stron w necie jest w chuj, więc niepotrzebnie robilem tyle zachodu
  • 81 / 4 / 0
nie weisz we wszytko co piszą ;-) . podali chyba maila (oczywiscie nie w celach handlowych tylko informacyjnych), hehe
Tak pozatym takich stron w necie jest w chuj, więc niepotrzebnie robilem tyle zachodu
nie wiem jaka masz gwarancje, ze z tamtych stron nie otrzymasz wyjebki. Z tej zamawiał moj kolega i wszytko bylo o.k.
(oczywiscie wszytko co pisze nie jest prawdą)
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
czyli sugerujesz, abym odezwal sie na tamtego maila z propozycją ze chcialbym zrobic u nich male zakupy?
  • 81 / 4 / 0
nic nie sugeruje ^_^

mówie tylko, ze mozna tam zrobic zakupy, a odzywajac sie na tamtego maila dostaniesz napewno odpowiedz z aktualna oferta i cennikiem. Pisałem juz wczesniej - niecale pół roku temu zamawiał moj kolega i dostal wszytko to co zamowił.
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
nienienormalny pisze:
nic nie sugeruje ^_^

mówie tylko, ze mozna tam zrobic zakupy, a odzywajac sie na tamtego maila dostaniesz napewno odpowiedz z aktualna oferta i cennikiem. Pisałem juz wczesniej - niecale pół roku temu zamawiał moj kolega i dostal wszytko to co zamowił.
A przyjebał konkretnie od tego, co dostał w paczce?
Czy może już nie żyje?
hehe
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
żyje i ma sie dobrze. nawet chwalił i mówił, ze klepało dobrze, co nieznaczy, ze ty czempi nie dostaniesz feku nie klepiacego i wygladajacego identycznie jak orginał :-)
  • 124 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
Dlatego nie ryzykuję.
I szkoda mi wątroby.
Myślę, że jeśli nie będę zadowolony z efektów treningu w ciągu kolejnych 12 miesięcy, to się poważniej zastanowię nad koksami.
Na razie jest nieźle, chociaż nie tak, jak bym chciał. Ale świadom jestem, że to robota na lata.
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2008 przez czempion, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
no sprobuje wyslac maila podpytac sie, ale to raczej nie w tym tyg
  • 81 / 4 / 0
czempion pisze:
Dlatego nie ryzykuję.
I szkoda mi wątroby.
nie traktuuj tego jak namowe bo to jest osatnia rzecz jaka bym robił: nie wiem skad masz takie informacje, ze WSZYSTKIE koksy czesza watrobe. Z tego co mi wiadomo to tylko vinstrol i meta. Wszystkie testosterony (omy, propy, itp), deki, na bank nie niszcza.
  • 1800 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Ale za to ryją banie, agresja, ciągłe niezadowolenie ze swojej budowy. To są między innymi powody dla których nie koksuje. Koksowanie jest już dla mnie kompletną głupotą. Rozumiem człowiek młody to wszystkiego chce spróbować. Teraz wyjebane mam na to ;]
Trzeba też pamiętać o tym, że gdy zacznie się już ćwiczyć i zazna się tej przyjemności z bycia przypakowanym, to potem ciężko przerwać a gdy już się przestanie ćwiczyć i są nieuniknione spadki wtedy jest dół. Trudno jest zapomnieć o satysfakcji i dobrym samopoczuciu jakie daje dobrze wytrenowane ciało. Siłownia uzależnia nie mniej jak dragi, takia jest moja opinia. Moi kumple też ją podzielają ;]
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
ODPOWIEDZ
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.