Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
Gwynnbleid pisze:
tehacek odpisałbym ale powiedziane zostało AMEN więc koniec ;)
beton
  • 2179 / 31 / 0
...prezentuje rzesza użytkowników. Masz racje :-P
dxm jest lekiem na kaszel i jest promowany jako legalna i 'fajna uzywka', dlatego tyle dzieciakowo go cpa
z pewnością. dlatego napisałem AMEN bo to kolejna żenada na jaką napotykam.
Widze że znajdzie sie zawsze gówniany argument którym sie ktoś z was posłuży. Ale spoko DXM to fajny środek na kaszel. Rzadko kiedy efektem ubocznym jest zajebista dysocjacja (mocniejsza pewnie po ketaminie tylko), wpadanie w ciągi, żarcie tego w odstępach mniejszych niż 3 dni i zwiększanie dawek ze względu na tolerancje. Potem problemy z pamięcią, izolacja i co tam tylko opisujecie (nie kto inny a wy). Jak dla mnie to typowy objaw uzależnienia.

Każdy wasz post popiera tylko moje podobno betonowe argumenty. Jeśli usprawiedliwiasz DXM to równie dobrze można nazwać kokaine zwykłym imprezowym proszkiem. Niuchniesz, zabawisz sie i gites. Na pewno 15 latki na to nie pójdą. W końcu w telewizji nikt o tym nie powie albo powie że to szkodliwe. Give me a break :-/
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2008 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 2 razy.
Hidden mefedron User
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Głupota nie boli.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
dlatego nie zmądrzałeś i nie zmądrzejesz. Czekam na kolejną z dupy wypowiedź.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2008 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 1 raz.
Hidden mefedron User
  • 849 / 45 / 0
Czekam na kolejną z dupy wypowiedź
Powiedział gbd po zedytowaniu swojego posta tak by na oko wyglądał na mądrzejszy.

Po czym doszedł do wniosku, że to głupie i skasował wszystko co napisał z wyjątkiem jednego zdania.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2008 przez lucyper2, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
:moody: nie warto nawet tego komentować
Hidden mefedron User
  • 849 / 45 / 0
Powiedziało gwynbleidzątko komentując. Zrozum synku, że na razie nie da się z tobą dyskutować, bo dyskusja tym się różni od pyskówki, że adwersarze starają się najpierw zrozumieć argumenty drugiej strony, a potem ewentualnie je obalić. Z tobą nie da się dyskutować, więc że tak powiem nie zasługujesz nawet na obsranie przez wyjątkowo rzadki stolec produkowany przez mój układ pokarmowy w nadmiarze, na drugi dzień po ciężkim nadużyciu nieszkodliwego piwka.
  • 2179 / 31 / 0
rozumiem wasze argumenty, czytam i je obalam. Więc w czym rzecz? Obalam każdą waszą próbe. Natomiast jak na razie wasze argumenty nie przekonują mnie nie dlatego że jestem uparty bo nie raz przyznaje komuś racje, jesli uczyni to na tyle mądrze i inteligentnie, że nie ma podstaw do obalania. Ale jeśli pisze jak WÓŁ że DXM jest idealnym przykładem, po czym udawadniam to właśnie po ripoście THCeka a nadal uważasz moje wywody za idiotyzm to jesteś zwykłym prostakiem. Więc prosze obal moją teorie o DXM jako przykładzie na wzrost użytkujących i uzależnionych jeśli narkotyk jest legalny, jeśli nie jest słuszna.
Bo takie pierdolenie z dupy że to tylko lek na kaszel można wsadzić między bajki. Każdy z was wie że DXM to narkotyk i to o dość silnym działaniu. Ale niektórzy sądzą że tak nie jest. Niech sobie żyją w swojej ułudzie. Tu mówimy o realnym świecie.

Nie zniże sie do Twego poziomu i nie bede Cie porównywał do laksy. Uwierz mi potrafie obrazić równie kwiecistym językiem.
Hidden mefedron User
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zbigniew »
czytam i je obalam
Dobrze jest mieć swój świat i nie dostrzegać wielu rzeczy w życiu.
Ale jeśli pisze jak WÓŁ że DXM jest idealnym przykładem,
Fakt!
Ale niektórzy sądzą że tak nie jest.
Na tym forum mówią, że gałka muszkatołowa to narkotyk.
Niech sobie żyją w swojej ułudzie. Tu mówimy o realnym świecie.
Nie chce cię martwić, ale gówno wiesz o świecie.

O co Ci chodzi z tym DXM? Coś złego jest w tym, że to legalne? Legalne jest już wiele lat, tak jak benzydamina, tak jak mnóstwo wielu szkodliwych rzeczy, i jakoś nie widzę plagi żrących apap, aviomarin czy DXM. Większość próbuje, niektórym się podoba - innym nie, potem od czasu do czasu sobie przyćpają, a w rezultacie znajdzie się 1% biorących, który się uzależni (jednak dość szybko z tego wyjdzie). DXM to właśnie przykład, że można zalegalizować. (dodajmy, że DXM mogą kupować i 15 latki, a nigdzie nikt nie postulował, za trawą dla dzieci).

I - Gwynnbleid, sorry - ale Ci nie chodzi o jakąkolwiek dyskusję. Ci chodzi o sam fakt sprzeczki, próby wygrania dysputy. Niestety powiem Ci, żebyś nieco podszkolił się w sztuce retoryki i erystyki - bo wychodzi Ci to tragicznie.
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
  • 803 / 8 / 0
Teoretyk jest tylko jeden. Moje teoria są najlepsze i najlepsze. Spadaj na drzewo popatrzeć na świat z szerszej perspektywy.

Każdy z was wie że DXM to narkotyk i to o dość silnym działaniu. Ale niektórzy sądzą że tak nie jest. Niech sobie żyją w swojej ułudzie. Tu mówimy o realnym świecie.
Silne działanie narkotyku powoduje silne uzależnienie. Na acodyn jedynie detox i oparcie wśród bliskich. Pamiętacie o tym w realnym świecie!

teee teoretyczny badaczu realnego swiata wez zbadaj kto kupuje acodyn najczęściej i czy to robia na dowód osobisty. POtem uwzględnij szum medialny wywołany paniką rodzicow w przypadku wtopy maloletniego i podatny grunt dla brukowego scierwa i tv. Wyciągnij wnioski i je od razu obal.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.