Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Leśnyludek pisze:Zauważyliście może czy gałka wpłynęła jakoś na wasze zdolności analityczne matematyczne czy pamięć na dłuższy okres ?
Zarzucam gałe już od dłuższego czasu i nie zauważyłem takich efektów myśle że podobnie jak z MJ co za dużo to niezdrowo ale przy okazyjnym używaniu nic nie powinno się stać.
09 kwietnia 2016godrik84 pisze: Ja jadłem pół startej gałki w celu poprawy snu codziennie wieczorem przez okres trzech miesięcy i wątrobę miałem nie naruszoną, zrobiłem badania. Nie wiem może jestem jakimś mutantem.
Pisze bo czuje się zobligowany i wezwany do przekazania wam swojego negatywnego doświadczenia z tą substancja a to dlatego że spozywalem jej nie mało, nie wiem czy nie najwięcej tu z obecnych bo średnio co tydzień dwa od kilku lat z drobnymi przerwami, myślę że alko też zrobiło tutaj swoje. Jeśli ktoś spożywa co miesiąc to niech po 5 latach też spodziewa się tego co ja po 3 (nie warto zulic na
Ps jak ktoś spożywal podobne ilości to niech się wypowie w watku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.