Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 576 / 6 / 0
pani M...
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 230 / 6 / 0
Kaamil1922 pisze:
Kupiłem ale jest to nie opłacalny interes... 50mg słabiutko poczułem...
50mg w japę to jak 100 mg morfiny doustnie czyli pewnie nie za dużo dla Ciebie (pod względem ilości substancji jaka się dostaje do krwiobiegu to mniej więcej jak strzał z 30-35 mg M tylko narastające powoli). Tak więc pewnie winne nie Oxy tylko Twoja tolerancja z kosmosu :-p .
Ostatnio zmieniony 01 listopada 2010 przez sportowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Autor pomysłu z braniem sody przed kodeiną, możesz wziąć kodę za moje zdrowie.
  • 576 / 6 / 0
mysle że słabiej i to dużo niż 30mg i.v majki ... tolerka swoją drogą doustnie dlatego bo chciałem troche od majki odpocząć że tak powiem myslałem ze oxy z dobra biodostępnoscią doustną da rade ale nie podołał niestety....
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 230 / 6 / 0
No wiadomo, że odczujesz słabiej bo nie jebnie gwałtownie tylko powoli narasta. Nie żarłem nigdy tabsów z majką, ale spotkałem się gdzieś na forum z opinią, że doustnie działa mniej-więcej jak kodeina (i dlatego warto walić tylko iv, pomijając już biodostępność). Z oksykodonem pewnie podobnie.

A tak w ogóle to amerykańce wciągają pokruszone tablety oxy nosem, może tak lepiej działa?
  • 576 / 6 / 0
nie wiem ja biore majke i.v a jesli chodzi o o podanie doustne to i tak wole majke tram kode niż oxy... no ja słyszałem że też palić tabsy na foli można??
  • 576 / 6 / 0
chodzi mi o oxy widziałem kiedys na jakims filmie że w usa tak robią...
  • 230 / 6 / 0
Nie mam pojęcia, chyba najpierw by trzeba przeprowadzić do freebase ale ekspertem nie jestem. Jest na forum taki gość Micklen on dużo się oxy bawił i uważa, że to najlepsze opio, z nim powinieneś pogadać.
  • 193 / 6 / 0
Kaamil1922 pisze:
chodzi mi o oxy widziałem kiedys na jakims filmie że w usa tak robią...
Nie sugerowałbym się filmami, bo przedstawianie większości dragów w filmach ma często niewiele wspólnego z rzeczywistością (poczynając od pokazanych efektów, poprzez dawki, sposób podania, itd.)
  • 576 / 6 / 0
Może i racja pozatym 5mg tabsa palić bezsensu...
  • 1047 / 22 / 0
podobno ktos podarowal mi oxycodon w postaci legu Tragin. Tabletki nie maja zadnego wybicia, sa gladkie z obu stron. Mozliwe to to? Tabletki wagladaja jak normalne tabletki oxy, sa biale, okragle, plaskie i po bokach sciete.

Targin to akurat chyba retardy, do tego z naloxonem, wiadomo mi, ze sa dwie dawki, 10mg oxy na talete i 20 mg na tablete, wydaje mi sie tez, ze skoro moje sa biale to mam 10 mg oxy w jednej ( plus 5mg naloxonu), ale to domysly tylko.

Bylabym wdzieczna gyby ktos napisal, ze to serio oxy, bo brak jakichkolwiek wybic mnie dezorientuje. Dodam, ze tabletki nabylam w niemczech.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.