Od wrzesnia z takiego poziomu doszedlem, z max. 1-dniowymi przerwami - bez kody, do ok. 10 g. Od tygodnia obnizam dawki i wrocilem juz do tego poziomu 2/3g. Ciąg długości 1,5 miesiąca :nuts: Teraz przez tydzien chce zostac na dawkach 450mg/dzień i zrobic sobie z tydzien przerwy. Zobaczymy...
żeby tak jechać to trzeba zarabiać krocie.
Dlatego trzeba znalezc apteke, gdzie sprzedaja Talvosilen lub Talvosilen Forte bez recepty, albo isc do lekarza i "wyrwac" od niego bibule na czysta kode w platkach (z laktoza lub glukoza). 20 platkow kosztuje 5zl (niezaleznie od dawki, ja proponuje dawke optymalna, czyli 60mg ktora zawsze dostawalem; 30mg troche za malo, a wiecej niz 60mg raczej lekarz nie wypisze) a na jednej bibule moze byc wypisane 40 platkow. Czyli za 2000-2400mg czystej kody (zakladajac, ze dostaniemy 40 platkow po 50-60mg) placimy symboliczna "dyche" ;-) .
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Żartujesz? Sorry, ale żeby tak jechać to trzeba zarabiać krocie.
Tak, jak pisze Gargamel, koda w płatkach. Nie mam problemu z receptami, więc od jakiegoś czasu biorę najczęściej płatki. B. rzadko antki i inne takie. W innym wątku Gargamel pisał o karcie stałego klienta w aptece. Niedawno taką dostałem w dużej sieciowej, a mam 3 apteki z tej sieci w promieniu kilometra od domu, więc wychodzi jeszcze taniej. A właśnie z powodu kasy chcę zrobić przerwę. Ostatnio robiłem porządki i znalazłem ok. 60 paczek thio i 50 antka i jak sobie to policzyłem, to się przestraszyłem. Ponad 800 zł
Co do tematu to ja przedwczoraj spozylem 300mg, wczoraj 420mg, a dzisiaj ~350mg wlasnie przed chwila poszlo ;] , (powinno byc 400mg, ale troche roztworu z 20 tabsow Talvo mi sie wylalo :-/ , tak to jest jak sie w pracy w kiblu kode przygotowuje
jaka była twoja ściema u lekarza by dostać te płatki?
gargamel
waliłeś kodę z tych płatków domięśniowo? jeśli tak to jak przygotowałeś zastrzyk i jakie wrażenia w porównaniu z kodeiną braną doustnie.
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.