Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Jak juz pisalem kiedys:

Rozni ludzie, rozne potrzeby, rozne zestawy benzodiazepin zalecane ;-) .
  • 682 / 7 / 0
mi sie lorafen nie podobal, slabo dzialal przeciwlekowo a z piwem to mi sie przysypialo, i najwazniejsze krotko dziala ;/

klon lepszy, lepszy bo tani i dluzej klepie :D

czyli kolejny post potwierdzajacy Rozni ludzie, rozne potrzeby, rozne zestawy benzodiazepin zalecane
Sun Was High (So Was I)
  • 143 / 22 / 0
Pozwolę sobie zacytować anglojęzyczny artykuł na wikipedii o lorazepamie "It is a powerful anxiolytic" :D

A to reklama tego leku z końca lat osiemdziesiątych

[ external image ]

Szkoda tylko, że lorazepam jest jednym z najszybciej uzależniających benzo...
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lemarko »
no jakie wielkie dawki- ja tydzien benzo po 3miesiacach dtx zjadłem ok.30mg popiłem 2 setki wódki, (o kulach bo po wypadku) pojechałem do smartyshopu, wypiłem 600kody uprzednio i wróciłem naprany dobrze ale wiedziałem gdzie i o co generalnie kaman-fakt ze byłem rozjebany jak ruski zajączek na bateryje...... :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Lemarko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
30 mg lora i 2 setki wódy? plus jakaś koda do tego???? poskładało by mnie dokumentnie. Niezłą musisz mieć tolerkę. Dla mnie w ogóle lorafen to najgroźniejszy benzos do mieszania z alkoholem.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
Niezła tolerke to ja miałem- kiedyś z 3 miechy(przerwy totalnej od bdz) temu rok jechałem z przerwami na czestych dawach benzo.A teraz minęły 3 tygodnie, gdy zacząłem je wypraszać od psychiatrów i ze zdziwieniem patrze że tolka wcale nie najgorsza.fakt że powieniem najpierw zakurwić kodę a potem opychać sie benzosami i wódą - z jaraniem dowolnie ale sam sie zszokowałem.
Dla mnie lora to najbardziej zabawowe benzo, mieszając z wódą rozwala jej pochoidna - lormetazepam, na którą poluję.ale to opcja zwis.Na Świeta mam 2 paczki 2,5 i paczkie klonów 2(to jest imho królewskie benzo) i będę je ekonomiczne zalewał alko, jednak mocne mixy dają z kanabinolami. ogólnie zjeść 5mg lora i wypić piwo to nie faza.

pozdro 4 all
Uwaga! Użytkownik Lemarko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 927 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: EMP »
Dzisiaj w moje ręce wpadło 2 op. Lorka (25 pilów po 1 mg). Już się nie mogłem doczekać :-D
Pare minut temu zjadłem 5 mg. i już zaczyna działać. Uwielbiam jak benzo wchodzi w banie :heart:
Na dodatek spadła mi tolerka. Pamiętam, że jak byłem w ciągu, to dawki dochodziły do 12 mg. :nuts:
Teraz 5 mg. daje przyjemną fazkę :gun:. Miesiąc temu miałem okazję pojeść alpra i prawde mówiąc brakowało mi w nim czegoś, co daje mi lorek.
Tak na marginesie to polecam miks benzo + MJ + AMF. Zajebiście się po tym laski wyrywa :cool:
Trzeba tylko odpowiednio dobrać dawki, później już tylko sex i numer telefonu %-D
SkręciłemZapaliłemTakJakPanBógPrzykazał
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
  • 71 / 1 / 0
Chłopaki to be honest..... porównując lorafen i alpra, to jednak bardziej uzależniającą- ostrzejszy zespół to alpra.Lorazepam ma wiele dłuższy okres półtrwania, jest też b. funnny więc ciężko go wyrzucić .Alle w wielu krajach zachodznich lorazepam ativan podaje sie przy uogólnionych napadach drgawkowych i.v. w premedykacji i jest to w amp.2mg/ml. Uważam że ma jednak większy potencjał p-lękowy jak alpra, ale nie ma tak skandalicznie niskiego okresu T1/2.

Nie wiem więc czemu lora nie stoi jako uzależniające bdz obok bromazepamu-podobniue euforyczne i podobny T1/2 jeśli sie bardzo nie pomyliłem.
Dlatego uważam , że ktoś kto schodząć z wjebki w alpre może dążyć do redukcji dawek bdz i zwiększenia udziału diazepamu, może schodzić przez lora 1pak->klony 2mgpak i 0,5mg, POTEM DIZEPAM, HYDROXYZYNA,zolpidem pomocniczo.I bezboleśnie schodzisz.po drodze bromazepam.2pak 6mg.

pzdr
marcpolo
  • 71 / 1 / 0
Fakt, włąściwością Lorafenu 2,5 w dużych dawkach jest oderwanie od krytycznedgo postrzegania rzeczywstości, nie dostrzegania zażenowania, ale możesz czasem zachowywać sie dziwniej niż zakładałeś.
ja po lora może 6mg z alko
chodziłem po balustradzie na 13pietrze.po klonach są wkręty ale nie aż takie.

ale schoidząc z bdz z ałożenia nie powinno sie ostro pić.I dlatego nie uważam, że schodzenie z alpra do relanium-takiego odpowiednika metadonu
przez wkońcu cloranxen i po drodze , sedam i klony,lora odrazu po rzuceniu alpra, żeby nie rzucać sie na głębokie wody.PRzerobienie paczki w ...... to dobra myśl, zależy jakie dawki;nie uważam że lora są konieczne ale maj a wieksze półtrwania, wiekszy komponent alpha 3 odpowiadający za rozluźnienie.jak sie odmulisz to przy zolpiku można kode jak chcesz , browar, zioło.....i benzo nie ma.ja mam wch....bdz wiec i to na legalu toteż sie nie boje o przyszłość
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
No to niech będzie, że drobne ćpunki. Przy okazji dobrzy kumple. Albo na odwrót. Może to nie empatia tylko lenistwo? ;) Koniec OT.
Co by tu na temat... hmm, jakiś banał: przyjemnie mi się zasypia (porównawczo do innych bzd) po Lorafenie ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.