Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2773 / 36 / 0
Ale my wszyscy to już doskonale wiemy i właśnie ze względu na właściwości zapychania enzymów tak bardzo warto inwestować w owoce, soki, czy najlepiej Citrosept.

Nie siej dezinformacji. Wbrew temu, co gdzieś wyczytałeś, nawet strasznie duże dawki ekstraktu z grejpfruta przyjmowane przez dłuższy czas nie powodują śmierci po wzięciu DXM i jestem tego żywym (jeszcze %-D) przykładem. Masa osób potwierdzi moje zdanie - grejpfruty do deksa to samo zdrowie i lepsze tripy.
  • 1474 / 15 / 0
Tak samo zdrowie i lepsze tripy owszem, ale na dawki trza uważać bo potrafi dziwnie mocno wypierdolić z sandałów po grejfrutowej czy tam citroseptowej kuracji hehe.

P.S
Henny maila żeś dostał/odczytał?
  • 2773 / 36 / 0
No, ale chyba przecież właśnie o to chodzi - żeby było mocniej/inaczej niż zwykle? Oprócz bardzo długiej przerwy to właściwie jedyny rozsądny 'ratunek' dla tych, którzy wypstrykali już całą magię DXM.

PS. Dostałem, odczytałem, nie mogę się doczekać. :-D
  • 1474 / 15 / 0
Pewnie, że o to chodzi :-D
Ale szkoda przesadzić by później pamiętać tylko wejście...
  • 2773 / 36 / 0
Qlimax 89 pisze:
Ale szkoda przesadzić by później pamiętać tylko wejście...
Ale jak to? Przecież motyw pod tytułem "urwany film" pojawia się TYLKO przy przyjęciu JEDNORAZOWO dawki wykraczającej ponad nasze możliwości.

Żeby tego uniknąć (poza tytułowymi grejpfrutami) rozdzielamy docelową dawkę na co najmniej dwa razy - powiedzmy 1/3 i 2/3 po paru godzinach. Tym sposobem np. lecimy na 900mg, przy wejściu o sile 600-tki, czyli konkretnym, ale jeszcze do ogarnięcia, a za jakiś czas obie dawki się na siebie nakładają i jest totalna masakra przy zachowaniu w miarę dobrej pamięci i sporej kontroli. Nie mówiąc już o maksymalnie lajtowym bodyloadzie po znieczuleniu się pierwszą dawką...

Z dodatkiem grejpfutów i rozdzielaniem dawek można przeżyć totalnie magiczne tripy i cały kolejny dzień jeszcze cieszyć się konkretnym zjazdem (chyba, że przedawkowało się Citrosept, wtedy zjazd może potrwać nawet do tygodnia...).

Robiłem dużo pozornie głupich rzeczy pod tytułem sporo dorzuceń w ciągu jednego dnia, jak np. 300+450+600, 225+225+450, 225+300+600 albo jak na żołnierza hardkoru przystało 150+300+600+300 (mistrzostwo świata!) i właśnie dzięki temu, że dzieliłem sobie dawki, mogłem poznać dobrze co ma do zaoferowania np. 1350mg, a jakbym zjadł to na raz, to szybko wywaliło by mnie z ciała i wróciłbym za parę godzin z czarną dziurą w pamięci.

Dxm traci magię, tripy coraz nudniejsze? Skorzystajcie z tych porad i zacznijcie np. od 300+600, zamiast standardowych 900mg, a nieprędko wrócicie do dawnych zwyczajów. A jak się już przyzwyczaicie, to dzielcie dawki na trzy, a jak od święta zachce się wam dysocjacji totalnej, to niech będą nawet i cztery. I nie bójcie się, trzy wrzuty nie powinny skończyć się sigmą - chyba, że wspomagacie się Citroseptem, wtedy na waszym miejscu byłbym cholernie ostrożny i zastanowiłbym się bardzo nad tym, czy - w razie gdyby się udało - aby na pewno jesteście na to gotowi...
  • 3248 / 3 / 0
Hennessy - to 300 i 600 mg w jakich odstępach polecasz?
Dzisiaj na 99% leci 900mg, dlaczego tak mało? Bo dorzucam dwa, duże, piękne, smaczne czerwone Grejpfruty, dlatego przydała by mi się rada, do tej 900, nie chcę całej od razu walnąć, np. 2 x po 450, ale właśnie na zasadzie 300mg i 600mg, Hennessy, doradź.
  • 1474 / 15 / 0
Ale jak to? Przecież motyw pod tytułem "urwany film" pojawia się TYLKO przy przyjęciu JEDNORAZOWO dawki wykraczającej ponad nasze możliwości...
Sam tej motody używam, a zapomniałem o tym hehe...

Musiałem zajebany być %-D

GCrytek
300 + 600mg jest zajebistym pomysłem jeszcze na grejfrutowym podkładzie...

Ja proponuje pozostać przy tym pomyśle :-)
  • 3248 / 3 / 0
Witam ^ ^ 450mg + po godzinie drugie 450mg do tego dwa ogromne czerwone grejpfruty godzinę przed pierwszą dawką, zacząłem tabletki jeść o 23:00, zaczęło DXM działać o 1:00, faza trwała do 5 rano, ale co to była za faza, przeteleportowało mnie gdzieś oO
1350mg bez owoców może się chować, a ja myślałem, że tamte tripy są wyjebane : O
  • 45 / / 0
Mam w planie 900 i grejpfruty. I czy np od rana dobrze by było te grejpfruty szamać ? Ile tak mniej więcej zjeść 3-4 ? I godzinkę przed zapodanie DXM też zapodać ?
  • 3248 / 3 / 0
Bobie, przez dzień odżywiaj się zdrowo, mało tłustego, dużo wody, godzinę przed załadowaniem grejpa wypił sok z dwóch grejpfrutów i zarzuć 300mg, jak już wejdzie dorzuć 600mg, polecam.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.