ODPOWIEDZ
  • 64 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bartosz »
Ozona Cherry?
Wydaje mi się że ma sporą ilość nikotyny ja zawsze po niej "pływałem" nawet przy stosunkowo małych dawkach
Uwaga! Użytkownik Bartosz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hekate »
Spora ilość nikotyny? Niefart. Zgodnie z radami właśnie Ozona Cherry na początek, jeszcze tylko kilka dni :).
Doszczętnie rozbity Wichman zginął w ucieczce z rąk rozjątrzonych najazdem chłopów.
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mrowa »
ja wciagam codziennie praktycznie. czasami robie przerwy zeby znowu tolerancja spadla. jest fajnie. nie jebiesz pluc. tylko najgorsze to smarkanie, szczegolnie w miejscach publicznych...
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
Mrowa, nie szalej do pluc to ci nic nie dofrunie raczej. Gdyby tak bylo to ostrzy wąchacze po roku mieliby zaschniete skorupy tabaki w płucach ;) Ja osobiście bardzo lubię wspomnianego apricota albo ozona spearmint.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MarcoZiom »
Mineło pół roku....i można znów snuffowac. Ja osobiście polecam Ozona Spearmint ( bardzo orzeźwiająca tabaka )
Uwaga! Użytkownik MarcoZiom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / / 0
Zajebistą mieszanką (zapachowo)
jest

Gawith + Waniliowa Chapmana
Uwaga! Użytkownik Bartosz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hekate »
Ozona Cherry jest świetna ^^. Yummy! ^^
Próbował ktoś Red Bull Strong, warto?
Doszczętnie rozbity Wichman zginął w ucieczce z rąk rozjątrzonych najazdem chłopów.
  • 64 / / 0
jak lubisz mentholową rozpierduchę w nosie to warto :-)
  • 762 / 32 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
fuuu, Chapman ! pod rękę z Crysthalem zajmują ostatnie miejsce na mojej liście. kurwa, przecież tego się nie da wciągać !
Chapman jest gorszy niż medicated no99, a crysthal to piasek. fuu !

z mieszanek:
strong aromatisch: Red Bull - Gawith 1:1
abstrakcja: Lowen Prise - Gawith Cola 1:1
katharsis: President - Red Bull - Ozona Spearmint 1:1:1

faworyt bez klasyfikacji: Andex - Ozona White - Willson Irish Coffe 3:2:1 (dokładnie tyle)
Ostatnio zmieniony 24 września 2007 przez Magicien, łącznie zmieniany 1 raz.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Najlepsza tabaka to ozona aromatic, niestety już nie produkowana :(. Jeśli ktoś ma do niej dostęp to szczerze polecam.

Demoon, przecież pod względem aromatu chapman'y nie są złe, ale nie "leżą" miło w nosie- przypominają lotzbeck'i :/.
Nie cierpię gawith'a cola, jak dla mnie zbyt chemiczny aromat.

Jestem ciekaw, czy ktoś oprócz mnie lubi wild duck od samuel gawith :D ?
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
ODPOWIEDZ
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.