Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 38 / 4 / 0
piwko, ewentualnie dwa, po większej ilości zaczyna się robić coraz gorzej i zmulam.
  • 66 / / 0
Zgodzę się z przedmówcami preferuję 1-2 piwka (tylko zimne!), czasami najdzie mnie ochota na jakiś słodki produkt piwo podobny (reds, somersby). Co raz częściej bardzo smakuje mi wino do bakania, przede wszystkim białe półsłodkie, polecam Carlo Rossi.
  • 25 / / 0
A ja ostatnio z whiskey próbowałem... Różnych rodzajów, ale niezależnie od klasy jest to bardzo fajne połączenie. Zawsze czuję się dość energicznie.
  • 88 / 1 / 0
Z wódka zawsze kończło się źle, dla mnie to okrutny miks. Preferuję samo THC ew. Z piwkiem
  • 12 / / 0
Przed paleniem, piwo, jedno, dwa czy osiem jak najbardziej. Ale za to po paleniu, nigdy jakoś ochoty nie mam.
  • 22 / 1 / 0
a propos piwa... mam zamiar rozpocząć swoją przygodę z piwowarstwem, chodzi mi po głowie ciągle piwo konopne...

do wykonania go chciałbym użyć słodów na stounta lub polter, albo coś podobnego, co da mi piwo o mocy ok 8-10% alk, z dużą chmielową goryczką, oczywiście górna fermentacja. czy na 20l brzeczki 30-40g topów/liści (proporcje 50/50) byłoby wystarczające?

czy jest możliwe, że takie piwo może mieć właściwości konopne? czy miesiąc fermentacji coś z nich wyciągnie?
  • 801 / 8 / 0
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.