Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 584 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mastah »
A ja mam pytanie glupie na pewno dla wielu "uzytkownikow" ale jestem typowym ulicznym cpunem ktory uzywa tylko heroiny i kokainy, a wogole nie znam sie na "lekach". Czysta ciekawosc. Mam oxycodone-apap 5-325 mg tab. Mozna to walic po zylach, i jak i ile? Czytalem gdzies tam ze nie warto bo faza jest taka sama. Tylko bez zbednych glupich komentarzy bym prosil bo nie doda ci to sily jak wyzwiesz kogos przez internet.
America's C.R.E.A.M. team
  • 1406 / 142 / 0
patrz post niżej. kolega gofel to opisał. właśnie tak należy to zrobić
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2009 przez oxan, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
postaram się żeby mój komentarz nie był głupii ;-)
oxycodone to opioid a nie benzodiazepina, jest topic na ten temat na forumie
pewnie wystarczy tylko zrobić ekstrakcje paracetamolu (zimna woda, banał, jak kodeinę) i jazda:D
miłej zabawy
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
u nas w polsce niestety nie mamy ani oxy ani hydro, ale z tego co czytalem na innych forach w US ludzie pisali ze mozna tylko hukac oxycontin, lub inny produkt ktory zawiera generalnie sam oksykodon. ten co ty masz z paracetamolem (percocet czy percodan) nie da sie hukac IV, nawet jak zrobisz ekstrakcje to i tak za wiele syfu zostanie w roztworze. sorry bro, ale nie da rady tego slamming;) pozdro
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
@ kerouac
wierz mi da sie da
narkotyki są niezdrowe
  • 584 / 21 / 0
Wlasnie, ja tez czytalem na ophiophile ze tego nie warto walic po kablach bo jak zjaesz to taka sama faza. Zreszta te ilosci co ja mialem to byly mikroskopijne. Gdzies na ophio ktos piasal ze sa tabsy 160mg. to jest dopiero wypierdolnik. Moje byly tylko 5. Mialem ich 5 co daje 25mg. i co? I nic; 30 minut cos tam poczulem. Nie walilem tego w kanal bo sie balem. Brzmi to dziwnie bo kilkanascie miesiecy temu ladowalem wszystko bez strachu. Do momentu gdy przyjebalem speedball z pol grama bialej hery i okolo 100 koksu. Bylem w lazience i tak mnie to wyjebalo ze czulem ze zaraz sie przekrece; polewalem sobie glowe woda zeby se ulzyc. Dodam ze w tym samym dniu zrobilem wiecej towaru z tego samego zrodla i faza nawet nie byla w polowie z tego co wtedy. Musialem trafic na jakis worek ktory byl malo chrzczony. Od tego czasu zawsze uwazam co i ile wale.
Wracajac do benzos to jak lykalem xanaxy z methadonem to mialem fajna jazde. Xynax tak jakby "umacnial" methadon. PZDR
America's C.R.E.A.M. team
  • 1406 / 142 / 0
metadon i xanax to fazka przednia. potwierdzam z praktyki :-D
narkotyki są niezdrowe
  • 14 / / 0
jak powyzej jak dlugo mozna trzymac w strzykawce spirytusowy roztwor klonow? i wodny dormicum itp.?
lepiej przechowywac przed czy po filtrowaniu od masy? czy jest roznica miedzy lodówką a szafka?
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2009 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1406 / 142 / 0
podać od razu. bo r-r do podania pozajelitowego ma być STERYLNY
Ostatnio zmieniony 11 lutego 2009 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
narkotyki są niezdrowe
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: orzechcc1 »
w czym sie rozpuszcza afobam(alprazolam) salicylowy czy woda? a co do Midazolamu to w wodzie tak?
ODPOWIEDZ
Newsy
THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.