Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
na jakiej głębokości w doniczce ?
koło 1-2 cm będzie dobrze ?
Uwaga! Użytkownik P5800 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 256 / 5 / 0
Lepiej rozsyp je normalnie na wilgotną ziemie, potem oprósz je jeszcze ziemią - jakbyś solił :-p
imo najlepszy sposób na wysiew drobnych nasionek
  • 1387 / 5 / 0
I zwilżaj spryskiwaczem ;)
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 2244 / 23 / 0
Dokładnie. Podlewać można, kiedy już trochę podrośnie.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
i po ilu dniach powinno kiełkować ?

Mógłby ktoś opisać całą hodowlę, żebym nie musiał co pare dni znowu pytać ?
Uwaga! Użytkownik P5800 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 256 / 5 / 0
Chcesz się bawić w hodowle kocimiętki? Nie lepiej ją po prostu uprawiać?
Postępuj jak z każda roślina, podlewaj ją i trzymaj na słońcu.
Chyba już za późno na wysiew, nie sądzisz?

Kocimiętka kiełkowała mi po tygodniu w normalnych(wiosna) warunkach
Ostatnio zmieniony 09 października 2010 przez noor, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1387 / 5 / 0
NOOR pisze:
Chcesz się bawić w hodowle kocimiętki? Nie lepiej ją po prostu uprawiać?
Nawet ja nie jestem tak upierdliwy.
NOOR pisze:
Chyba już za późno na wysiew, nie sądzisz?
Jeśli nie chce wysadzać na podwórko, to czemu za późno? No? Uargumentuj.
NOOR pisze:
normalnych(wiosna) warunkach
A czym się teraz różnią warunki do kiełkowania od tych na wiosnę? Zakładając że kiełkuje w domu.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 256 / 5 / 0
Mało słońca - roślinka będzie f pyte słaba, dużo lepiej sprawdzi się poczekanie na wiosne

co do upierdliwości to częściowo masz racje;p ale cóż poradzić..
Ostatnio zmieniony 09 października 2010 przez noor, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1387 / 5 / 0
Zależy jakie okno. Jak południowe i w bloku to nie ma problemu, ja muszę już roślinki zasłaniać co poniektóre bo mają dość słońca :D
– Jak zdołałaś wrócić?
  • 2244 / 23 / 0
Lepiej jednak zaczekać do wiosny.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.