Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Czy moja "historia" dała wam dużo do myslenia?
Tak
53
18%
Nie
52
18%
Wyjebane mam
185
64%

Liczba głosów: 290

ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ayrine »
drag pisze:
[img]http]

chmury
o kurwa, reklama...
  • 4 / / 0
supravires pisze:
spoko fotki, ale moim zdaniem czegos Ci brakuje, nie podobasz mi sie... poza tym mloda jestes..
nie nadążam powoli za wami...
może najlepiej załóżcie o mnie osobny temat i tam podyskutujcie o zakładaniu kont na różnych portalach pod tym samym nickiem %-D

nie tylko ja tu jestem gówniarz (bez aluzji, bez aluzji! uwaga ogólna)
Ostatnio zmieniony 29 września 2008 przez Ayrine, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1680 / 270 / 0
Dla niektórzych źle się skończyło, jak ich fotki dostały się w niepowołane ręce.
Przykład: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 27#p420527
Największy przegryw na forum
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
konkretnie jedna fotka. rzuciłem ją wam do zabawy, dzieci z leningradzkiego
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
a u mnie zaczęło się od bielunia w gimnazjum. W 1 albo 2 klasie, nie pamiętam.
i po tak traumatycznym przeżyciu ( ledwo udało się przeżyć ;P ) na dzień dzisiejszy ćpam zawsze zawsze jak tylko się da i mi się chce ( często mi się nie chce )
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 4 / / 0
bywa ;]
tak na zakończenie (mam nadzieję) "dyskusji" nad moją osobą:
anonimowość w sieci jest tylko pozorna, więc obojętne mi jest, czy na wszystkich portalach mam ten sam nick, czy na hyperrealu jestem znana jako ChujeMujeDzikieWężeLatająceKleopatry.
Ostatnio zmieniony 29 września 2008 przez Ayrine, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 585 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
nie jestem jak ci co nie jedli dzis obiadu bo
jakiś czas temu wpadli w opiatów moc
.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dandindurka »
[quote="Ayrine"]
bywa ;]
tak na zakończenie (mam nadzieję) "dyskusji" nad moją osobą]
Weź nie smęć, wracaj do walki z pokemonami. Hyperreal, to nie epuls czy inna fotka. Za błędy się płaci, mryhyhy.
Ostatnio zmieniony 29 września 2008 przez dandindurka, łącznie zmieniany 1 raz.
[color=#FF0080]Pierdolone pizdy z żyłami jak sedes.[/color]
  • 129 / 8 / 0
Redeemer666 pisze:
Mya pisze:
I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme pisze:
Życie jest tylko jedno, bez sensu byłoby przeżyć to w ciągłej zwale, nawet jak skończe na odwyku to wspomnienia zawsze będą, a one są moim zdaniem najpiękniejsze ]
a jeżeli po śmierci nic nie ma, to całe Twoje życie było bez sensu. i tak jest bez sensu, bo Ty sobie będziesz miał marnej jakości wspomnienia (scena: z ziomkami na ławce bakamy, scena: z ziomkami na imprezie żremy tabsy, scena: po fecie uciekamy przed szkiełami), a nikt inny nie będzie miał z Ciebie żadnego pożytku. umrzesz jako zapomniany, nic nie znaczący człowieczek.

so simple.
i po skończeniu zdania, wypuściła dym z ust
Oczywiście paląc metaamfetamine.

Może dla ciebie jest ważne skończyć szkołe, huja bedziesz mieć z tego za 30 lat. Zresztą nie jest tak jak napisałaś, może ty masz takie wspomnienia, ja takich nie mam :-) I oczywiście jakby mnie to najbardziej interesowało że ktoś o mnie myśli po mojej śmierci, myślisz kategoriami kościoła katolickiego, a ja sie do tego poziomu nie będę zniżał, także zakończmy tą dyskusje.
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
Weź nie smęć, wracaj do walki z pokemonami. Hyperreal, to nie epuls czy inna fotka. Za błędy się płaci, mryhyhy.

fakt, hypek gorszy znacznie.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.