supravires pisze: spoko fotki, ale moim zdaniem czegos Ci brakuje, nie podobasz mi sie... poza tym mloda jestes..
może najlepiej załóżcie o mnie osobny temat i tam podyskutujcie o zakładaniu kont na różnych portalach pod tym samym nickiem
nie tylko ja tu jestem gówniarz (bez aluzji, bez aluzji! uwaga ogólna)
Przykład: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 27#p420527
i po tak traumatycznym przeżyciu ( ledwo udało się przeżyć ;P ) na dzień dzisiejszy ćpam zawsze zawsze jak tylko się da i mi się chce ( często mi się nie chce )
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
tak na zakończenie (mam nadzieję) "dyskusji" nad moją osobą:
anonimowość w sieci jest tylko pozorna, więc obojętne mi jest, czy na wszystkich portalach mam ten sam nick, czy na hyperrealu jestem znana jako ChujeMujeDzikieWężeLatająceKleopatry.
jakiś czas temu wpadli w opiatów moc
bywa ;]
tak na zakończenie (mam nadzieję) "dyskusji" nad moją osobą]
Weź nie smęć, wracaj do walki z pokemonami. Hyperreal, to nie epuls czy inna fotka. Za błędy się płaci, mryhyhy.
Redeemer666 pisze:Mya pisze:i po skończeniu zdania, wypuściła dym z ustI dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme pisze: Życie jest tylko jedno, bez sensu byłoby przeżyć to w ciągłej zwale, nawet jak skończe na odwyku to wspomnienia zawsze będą, a one są moim zdaniem najpiękniejsze ]
a jeżeli po śmierci nic nie ma, to całe Twoje życie było bez sensu. i tak jest bez sensu, bo Ty sobie będziesz miał marnej jakości wspomnienia (scena: z ziomkami na ławce bakamy, scena: z ziomkami na imprezie żremy tabsy, scena: po fecie uciekamy przed szkiełami), a nikt inny nie będzie miał z Ciebie żadnego pożytku. umrzesz jako zapomniany, nic nie znaczący człowieczek.
so simple.
Może dla ciebie jest ważne skończyć szkołe, huja bedziesz mieć z tego za 30 lat. Zresztą nie jest tak jak napisałaś, może ty masz takie wspomnienia, ja takich nie mam :-) I oczywiście jakby mnie to najbardziej interesowało że ktoś o mnie myśli po mojej śmierci, myślisz kategoriami kościoła katolickiego, a ja sie do tego poziomu nie będę zniżał, także zakończmy tą dyskusje.
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
Weź nie smęć, wracaj do walki z pokemonami. Hyperreal, to nie epuls czy inna fotka. Za błędy się płaci, mryhyhy.
fakt, hypek gorszy znacznie.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.