supravires pisze: spoko fotki, ale moim zdaniem czegos Ci brakuje, nie podobasz mi sie... poza tym mloda jestes..
może najlepiej załóżcie o mnie osobny temat i tam podyskutujcie o zakładaniu kont na różnych portalach pod tym samym nickiem
nie tylko ja tu jestem gówniarz (bez aluzji, bez aluzji! uwaga ogólna)
Przykład: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 27#p420527
i po tak traumatycznym przeżyciu ( ledwo udało się przeżyć ;P ) na dzień dzisiejszy ćpam zawsze zawsze jak tylko się da i mi się chce ( często mi się nie chce )
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
tak na zakończenie (mam nadzieję) "dyskusji" nad moją osobą:
anonimowość w sieci jest tylko pozorna, więc obojętne mi jest, czy na wszystkich portalach mam ten sam nick, czy na hyperrealu jestem znana jako ChujeMujeDzikieWężeLatająceKleopatry.
jakiś czas temu wpadli w opiatów moc
bywa ;]
tak na zakończenie (mam nadzieję) "dyskusji" nad moją osobą]
Weź nie smęć, wracaj do walki z pokemonami. Hyperreal, to nie epuls czy inna fotka. Za błędy się płaci, mryhyhy.
Redeemer666 pisze:Mya pisze:i po skończeniu zdania, wypuściła dym z ustI dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme pisze: Życie jest tylko jedno, bez sensu byłoby przeżyć to w ciągłej zwale, nawet jak skończe na odwyku to wspomnienia zawsze będą, a one są moim zdaniem najpiękniejsze ]
a jeżeli po śmierci nic nie ma, to całe Twoje życie było bez sensu. i tak jest bez sensu, bo Ty sobie będziesz miał marnej jakości wspomnienia (scena: z ziomkami na ławce bakamy, scena: z ziomkami na imprezie żremy tabsy, scena: po fecie uciekamy przed szkiełami), a nikt inny nie będzie miał z Ciebie żadnego pożytku. umrzesz jako zapomniany, nic nie znaczący człowieczek.
so simple.
Może dla ciebie jest ważne skończyć szkołe, huja bedziesz mieć z tego za 30 lat. Zresztą nie jest tak jak napisałaś, może ty masz takie wspomnienia, ja takich nie mam :-) I oczywiście jakby mnie to najbardziej interesowało że ktoś o mnie myśli po mojej śmierci, myślisz kategoriami kościoła katolickiego, a ja sie do tego poziomu nie będę zniżał, także zakończmy tą dyskusje.
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
Weź nie smęć, wracaj do walki z pokemonami. Hyperreal, to nie epuls czy inna fotka. Za błędy się płaci, mryhyhy.
fakt, hypek gorszy znacznie.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.