Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 954 / 167 / 0
@mikosss21 serdecznie polecam rozwiązywanie sudoku, to jest gra w której na prostszych poziomach się uczysz, a na wyższych już naprawdę musisz pomyśleć. Może Cię wciągnie. A jak nie, to spróbuj sobie krzyżówki porozwiązywać, poważnie. Tyle nowych słów się człowiek uczy. Ja też próbowałam czytać po mefedronie książki swego czasu, bo jestem molem książkowym. Ale na takiej fazie nie potrafiłam, jakoś za bardzo nakręcona byłam, żeby nagle czytać Lermontowa po rusku(bo akurat to wtedy czytałam), to samo było z książkami w moim ojczystym języku które próbowałam zacząć. Ale generalnie rzeczy typu sudoku, takie w telefonie co Ci pokaże ewentualne błędy, krzyżóweczki co sobie kupisz za grosze w sklepie - mnie to potrafiło wciągnąć
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 563 / 55 / 0
wszystko fajne, ale najlepsze i tak walitrzepstwo
  • 42 / 6 / 0
Najwięcej dopaminy, ale też najbardziej destruktywne chyba zajęcie po stymulantach, juz w ogóle nie produktywne.
Uwaga! Użytkownik FireDragon jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.