Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 690 / 107 / 0
@mikosss21 serdecznie polecam rozwiązywanie sudoku, to jest gra w której na prostszych poziomach się uczysz, a na wyższych już naprawdę musisz pomyśleć. Może Cię wciągnie. A jak nie, to spróbuj sobie krzyżówki porozwiązywać, poważnie. Tyle nowych słów się człowiek uczy. Ja też próbowałam czytać po mefedronie książki swego czasu, bo jestem molem książkowym. Ale na takiej fazie nie potrafiłam, jakoś za bardzo nakręcona byłam, żeby nagle czytać Lermontowa po rusku(bo akurat to wtedy czytałam), to samo było z książkami w moim ojczystym języku które próbowałam zacząć. Ale generalnie rzeczy typu sudoku, takie w telefonie co Ci pokaże ewentualne błędy, krzyżóweczki co sobie kupisz za grosze w sklepie - mnie to potrafiło wciągnąć
  • 562 / 55 / 0
wszystko fajne, ale najlepsze i tak walitrzepstwo
  • 28 / 5 / 0
Najwięcej dopaminy, ale też najbardziej destruktywne chyba zajęcie po stymulantach, juz w ogóle nie produktywne.
Nienasycone Pragnienie jest największym złem doprowadzającym człowieka do obłędu jak drzewo użyte do rozniecania ognia spłonie w jego wnętrzu tak zniszczeniu ulegnie człowiek który pozwolił spłonąć swej duszy od powstałego w niej nienasycenia
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.