Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Cena progresywna, niestety, 5mg 30tbl około 120zł, zatem 10mg 240zł z groszami.
Milutka Pani zarezerwowała do popołudnia w sobotę, kiedy dopiero będę mogła podjechać.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Pytanie: Odpowiedź: NIe wiem, na jakich programach pracują Wasi magicy, ale napotkałam na problem z tzw. dupy strony; już nawet nie było kręcenia nosem na "dekstroamfetamina/dexamfetaminum", było "jak umiesz to znaleźć to wyklikaj bo ja nie mogę". Załączam screeny od przemiłej pani z sekcji pytań.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Na czarnym rynku 20mg z niemiec 110 € czy nl 120 € to cena za 20mg to taniej bedzie kupić z drugiej ręki szydera.
W niemieckiej aptece 20mg 80 euro z receptą bez ubezpieczenia.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
1000 zł miesiecznie za fete tyle, że z apteki mimo iż mnie stać nie smak pozostaje.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.